Lengvai pagaminama pica
Kategorija: Makaronai, pica
Man pačiai beveik visada buvo ganėtinai sudėtingas dalykas užsiminkyti tešlą kokiai nors picai. Tai galiu tik pasakyti, kad per daug ir nevargdavau su picų gamyba. Bet šį kartą nusprendžiau pabandyti Malsenos mišinį picai ir rezultatas buvo tiesiog fantastiškas! Šiaip viskas su juo paprasta ir lengva! Taigi dalinuosi savo receptu, kuris esu tikra, kad patiks virtuvės naujokams ir nedraugaujantiems su picos tešla.
1. Pirmiausia tešlą picai sumaišykite pagal instrukcijas nurodytas ant pakuotės ir palikite kilti.
2. Per tą laiką, susipjaustykite visus ingredientus (kurie tikrai gali būti ir kitokie, nei mano surašyti, atsižvelkite į savo šaldytuvo turinį). Jeigu naudosite maltą mėsą, tai prieš barstydami ant picos ją apkepiname mėgstamais su prieskoniais).
3. Iškilus tešlai, iškočiojame didelį blyną (arba kelis), ant kurio dėsime picos turinį. Aliejumi ištepame skardą, ant jos uždedame gautą picos padą, jį aptepame pomidorų pasta.
4. Sudedame ingredientus, ant viršaus gausiai užbarstome sūrio ir kepame maždaug 20 minučių iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Skanaujame!
Ingredientai
- malsenos mišinys picai (iš vienos pakuotės man gavosi 3 didokos picos)
- įvairių spalvų paprikos
- marinuoti pievagrybiai
- nemarinuoti pjaustyti pievagrybiai
- marinuoti agurkėliai
- rūkytos dešrelės
- "Daktariška" arba kitokia dešra
- malta mėsa
- svogūnai
- kukurūzai
- sūris
- aliejus
- pomidorų padažas
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia tešlą picai sumaišykite pagal instrukcijas nurodytas ant pakuotės ir palikite kilti.
2. Per tą laiką, susipjaustykite visus ingredientus (kurie tikrai gali būti ir kitokie, nei mano surašyti, atsižvelkite į savo šaldytuvo turinį). Jeigu naudosite maltą mėsą, tai prieš barstydami ant picos ją apkepiname mėgstamais su prieskoniais).
3. Iškilus tešlai, iškočiojame didelį blyną (arba kelis), ant kurio dėsime picos turinį. Aliejumi ištepame skardą, ant jos uždedame gautą picos padą, jį aptepame pomidorų pasta.
4. Sudedame ingredientus, ant viršaus gausiai užbarstome sūrio ir kepame maždaug 20 minučių iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Skanaujame!
Raktažodžiai:
paprikos, pievagrybiai, pica, marinuoti agurkeliai, rukytos desreles, daktariska desra, mesa, svogunai, kukuruzai, suris, aliejus, pomidoru padazas
Sveikuoliška pica vegetarams ir ne tik
Trolių pica su dešrelėmis arba mielinė pica kitaip
Pica su nduja - kažkas naujo ir neragauto
Havajų pica su ananasais, kumpiu ir sūriu
Raudonas picos padažas
Čili pica arba aštri pica su malta mėsa
Stulbinantys pusryčiai: picos skonio blynai
Plonos picos padas pagal virtuvės mitų griovėjus
Sicilijos pica
Lengvas pomidorų padažas picai
Pica su burata sūriu, vytintu kumpiu ir pesto padažu
Pica kepta kepsninėje
Pica „Porkie“
Pica capricciosa su kumpiu, pievagrybiais, artišokais, alyvuogėmis ir sūriu
Pica su rūkyta lašiša ir pomidorais
Pica su faršu
Tikra tradicinė itališka pica su kaparėliais ir mocarelos sūriu
Pica iš cukinijų pagrindo (be gliuteno)
Chicago Deep Dish Pizza - vegetariška gili storapadė pica be mėsos
PICOS PADAS PAGAL VIRTUVĖS MITŲ GRIOVĖJUS
Bemielės tešlos pica
Klasikinė pica su kumpiu ir sūriu
Bemielės tešlos pica
Storapadė pica su špinatais, sūriu ir kumpiu