Sicilijos pica
Kategorija: Makaronai, pica
Tai itin gardi dvipusė sicilijos pica.
1. Iš pradžių pasiruošiame picos tešlą, iškočiojame arba suformuojame rankomis kvadrato formos padą. Dedame ant aliejumi pateptos kepimo skardos.
2. Tuomet patepkite tešlą picos padažu.
3. Užbarstome sūriais (visą pagrindą). Vieną picos pusę paliekame tik su sūriu, ant kitos pusės sudėliojame supjaustytą "Pepperoni" dešrą. Apibarstome pagal savo skonį džiovintais raudonėliais.
4. Po to kepame iki 220 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 12 minučių.
5. Skanaujame!
Ingredientai
- picos tešla
- picos padažas arba pomidorų tyrė
- sutarkuotas mocarelos sūris
- sutarkuotas čederio sūris
- "Pepperoni" dešra
- džiovinti raudonėliai: šiek tiek
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių pasiruošiame picos tešlą, iškočiojame arba suformuojame rankomis kvadrato formos padą. Dedame ant aliejumi pateptos kepimo skardos.
2. Tuomet patepkite tešlą picos padažu.
3. Užbarstome sūriais (visą pagrindą). Vieną picos pusę paliekame tik su sūriu, ant kitos pusės sudėliojame supjaustytą "Pepperoni" dešrą. Apibarstome pagal savo skonį džiovintais raudonėliais.
4. Po to kepame iki 220 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 12 minučių.
5. Skanaujame!
Raktažodžiai:
pica, sicilijos pica, pepperoni, pepperoni desra, raudoneliai, dziovinti raudoneliai, picos padazas, mocarela, mocarelos suris
Pica kepta kepsninėje
Sūrio mėgėjų pica
Pica „Porkie“
Bemielės tešlos pica
Sveikuoliška pica vegetarams ir ne tik
Čili pica arba aštri pica su malta mėsa
Perlenkta pica
Pica su mocarela ir pomidorais
Pica su vištiena ir ananasais
Mini pusryčių picos
Trumpa picos istorija
Pica su balzamine vištiena
LENGVAS PICOS PADAŽAS
Stulbinantys pusryčiai: picos skonio blynai
PICOS PADAS PAGAL VIRTUVĖS MITŲ GRIOVĖJUS
Naminė pica su dešrelėmis ir daržovėmis
Mini picos su sluoksniuota tešla
Bemielės tešlos pica
Pica su faršu
Picos padas
Pica su rūkyta lašiša ir pomidorais
Pica su voveraitėmis
Raudonas picos padažas
Soti naminė pica