Pica su nduja dešra ir mocarelos sūriu

Kategorija: Makaronų ir picos patiekalų receptai


Pica su nduja dešra ir mocarelos sūriu

Paskelbė:

Ingredientai

  • mėgstama tešla picai (renkuosi plonapadę picą)
  • geras alyvų aliejus: 3 šaukštų
  • trintų pomidorų padažas: 3 šaukštų
  • česnakas: 2 skiltelių
  • mocarelos sūris: 200 gramų (1 burbulo)
  • mėlynieji svogūnai: 1
  • džiovinti pomidorai aliejuje: keletos
  • alyvuogės: keletos
  • nduja
  • bazilikas
  • raudonėlis



Recepto paruošimas

1. Iš pradžių picos tešlą dėkite į kepimo skardą, ant viršaus šlakstykite alyvų aliejumi.

2. Tuomet tepkite pomidorų padažą, dėkite riekelėmis supjaustytą česnaką, suplėšykite mocarelos, plonai suraikykite svogūną.

3. Tada pasmulkinkite džiovintus pomidorus, sutraiškykite alyvuoges, viską dėkite ant picos.

4. Po to dėkite ndujos (tik atsargiai neperkrauname, žiūrime pagal aštrumą, nes pica gali gautis per aštri!).

5. Pabaigai pabarstykite džiovinto baziliko bei raudonėlio.

6. Picą dėkite į iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepkite maždaug 15 minučių. Lepinkitės!


Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook