Andriaus storapadė kaimiška pica su dešra, kiaušiniais ir sūriu

Kategorija: Makaronai, pica


Andriaus storapadė kaimiška pica su dešra, kiaušiniais ir sūriu

Paskelbė:
01 Rugpjūčio 2022
Šį storapadės picos receptą gavai iš savo draugo Andriaus. Nors padas ir yra storokas, bet jis minkštas dėl naudojamos varškės. Būna labai gardus tiek šiltas, ką tik ištrauktas iš orkaitės, tiek šaltas. O viršų galite jau pagal savo skonį pasireguliuoti ir dėti mėgstamus produktus, o aš pateiksiu savo mėgstamus, kaimiškos picos ingredientus su kiaušiniais, dešra ir sūriu.



Ingredientai



  • Padui:
    • varškė: 250 gramų
    • miltai: 150 gramų
    • kiaušiniai: 2
    • aliejus: 3 valgomųjų šaukštų
    • kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
    • druska: žiupsnelio
  • Viršutinei masei:
    • servelato dešra: 200 gramų
    • dešra: 50 gramų (naudoju labai aštrią Peperonį dešrą, todėl papildomai prieskonių nereikia)
    • fermentinis sūris: 100 gramų
    • kiaušiniai: 2-3 (virti)

Recepto paruošimas



1. Iš pradžių kiaušinius išplakite, įmaišykite varškę. Įpilkite aliejaus bei išmaišykite.
2. Miltus persijokite su kepimo milteliais bei druska.
3. Tada miltų masę dėkite į varškės masę, viską gerai išmaišykite iki vientisos konsistencijos.
4. Paruoštą tešlą maždaug 60 minučių laikykite šaldytuve.
5. Tuomet servelatą, dešrą bei virtus kiaušinius supjaustykite riekelėmis, sūrį sutarkuokite.
6. Po to kepimo formą patepkite šiek tiek aliejumi bei paskirstykite tešlą, ant viršaus išdėliokite dešras, kiaušinius ir sūrį.
7. Kepkite iki 150 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apatinėje lentynoje, kai šildo tik iš apačios maždaug 15-20 minučių. Skanaukite!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: