Čili pica arba aštri pica su malta mėsa
Kategorija: Makaronai, pica
Mano spėjimu, kad mėsa visą picos pagrindą padengtų, nesugebėčiau rasti nei vienoje picerijoje. Na nebent už labai gerą kainą. Tad šį kartą gaminsime namie labai skaniai čili picą arba aštrią picą su malta mėsa. Ji gaunasi labai soti ir skani, mano šeima ją labai giria, o užsukę draugai net paprašo recepto. Išmėginkite ir Jūs, esu tikra, kad Jums patiks.
Ingredientai
1. Patarimas: Kad ir kokią maltą mėsa pasirinksite (kiaulieną, vištieną, jautieną ar panašiai) labai rekomenduoju ją susimalti patiems. Rezultatas bus daug geresnis, nei su pirktiniu faršu.
2. Pirmiausia į miltus suberkite kmynus, druską ir cukrų.
3. Tuomet supilkite vandenį ir išmaišykite.
4. Ištirpintą sviestą supilkite į tešlą, įmuškite kiaušinį ir minkykite.
5. Tada ant suformuoto picos pagrindo, užtepkite pomidorų padažo.
6. Palei kraštą sudėliokite šparagines pupeles ir paslėpkite - užlenkite tešlą. ?
7. Po to tolygiai paskirstykite "užmarinuotą" maltą mėsą (su druska ir pipirais arba kitais mėgstamais prieskoniais).
8. Sudėliokite supjaustytą: svogūną, jalapenus, papriką ir užbarstykite sutarkuotu sūriu.
9. Patarimas: Aš pati apsidraudimui apvynioju su folija, kad mažiau skysčių į orkaitę nulašėtų.
10. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
11. Kepkite 40 minučių 200 laipsnių temperatūros (kepant ant skardos, reiktų trumpiau - maždaug pusvalandį ir manau užtektų 180 laipsnių).
Ingredientai
- Pagrindui (37 centimetrų skersmens):
- miltai: 3 stiklinių
- vanduo: 1 stiklinės
- sviestas: 100 gramų
- kiaušiniai: 1
- kmynai: 3 šaukštų
- cukrus: 2 šaukštų
- druska: 1 šaukšto
- Picai:
- malta mėsa: ~300-400 gramų
- sūris: 300 gramų
- svogūnai: 1
- paprikos: 1
- šparaginės pupelės
- jelapeno pipirai (rekomenduoju negailėti, jei mėgstate aštrumą)
- pomidorų padažas (geriau aštresnis)
Recepto paruošimas
1. Patarimas: Kad ir kokią maltą mėsa pasirinksite (kiaulieną, vištieną, jautieną ar panašiai) labai rekomenduoju ją susimalti patiems. Rezultatas bus daug geresnis, nei su pirktiniu faršu.
2. Pirmiausia į miltus suberkite kmynus, druską ir cukrų.
3. Tuomet supilkite vandenį ir išmaišykite.
4. Ištirpintą sviestą supilkite į tešlą, įmuškite kiaušinį ir minkykite.
5. Tada ant suformuoto picos pagrindo, užtepkite pomidorų padažo.
6. Palei kraštą sudėliokite šparagines pupeles ir paslėpkite - užlenkite tešlą. ?
7. Po to tolygiai paskirstykite "užmarinuotą" maltą mėsą (su druska ir pipirais arba kitais mėgstamais prieskoniais).
8. Sudėliokite supjaustytą: svogūną, jalapenus, papriką ir užbarstykite sutarkuotu sūriu.
9. Patarimas: Aš pati apsidraudimui apvynioju su folija, kad mažiau skysčių į orkaitę nulašėtų.
10. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
11. Kepkite 40 minučių 200 laipsnių temperatūros (kepant ant skardos, reiktų trumpiau - maždaug pusvalandį ir manau užtektų 180 laipsnių).
Raktažodžiai:
pica, cili, cili pica, astri pica, malta mesa, mesa, paprika, jelapenas, jelapeno pipirai, suris, pupeles, sparagines pupeles
Troškinys su malta mėsa
Perlenkta pica
Bemielės tešlos pica
Sūrio mėgėjų pica
Pica kepta kepsninėje
Sveikuoliška pica vegetarams ir ne tik
čili sriuba / troškinys su faršu
Pica su balzamine vištiena
Trumpa picos istorija
Pica su tunu
Pica su faršu
Kiaulienos maltinukai - viduje sultingi, o viršus traškus
Pica „Porkie“
NAMINIAI KEBABAI SU MALTA MĖSA
Burgeriai - Kaip padaryti kokybišką?
Graikiški kalakutienos kukuliai su mėsa
Kopūstų ir maltos mėsos užkepėlė
Sluoksniuotas bulvių apkepas su faršu
SKANIAUSIA VIŠTIENA (MARINATAS VIŠTIENAI IR JAUTIENAI)
Bemielės tešlos pica
FARŠO RUTULIUKAI - "SPURGYTĖS"
PICOS PADAS PAGAL VIRTUVĖS MITŲ GRIOVĖJUS
KĖDAINIŲ BLYNAI
Kijevo kotletas - pagal šį receptą, tiesiog negali nepavykti!