Plonos picos padas pagal virtuvės mitų griovėjus

Kategorija: Makaronai, pica


Plonos picos padas pagal virtuvės mitų griovėjus

Paskelbė:
18 Balandžio 2022
Iš nurodytų ingredientų gaunasi 2 vidutinio dydžio picos.



Ingredientai



  • miltai: 300 gramų
  • mielės: 2 arbatinių šaukštelių
  • druska: 2 arbatinių šaukštelių
  • cukrus: 1 arbatinio šaukštelio
  • aliejus: 2 šaukštų
  • šiltas vanduo: 120 mililitrų

Recepto paruošimas



1. Iš pradžių dubenyje sumaišykite visus sausus produktus.
2. Tuomet miltų mišinio viduryje padarykite duobutę bei į ją supilkite aliejų ir šiltą vandenį. Mediniu šaukštu tešlą gerai išmaišykite bei greitai ranka suminkykite tešlą į vientisą masę.
3. Tada išimkite tešlą iš dubens bei minkykite maždaug 3-4 minutes riešo kaulais (apatine delno dalimi), kol tešla taps elastinga ir nelips prie rankų. Po to iš tešlos suformuokite kamuolį, dėkite į aliejumi pateptą dubenį. Uždenkite rankšluostėliu bei dėkite šiltai maždaug 1,5-2 valandoms, kad tešla pakiltų.
4. Kai jau tešla pakyla, padalinkite ją į dvi dalis. Kiekvieną dalį pabarstykite miltais bei plonai iškočiokite ant miltais pabarstyto stalo.
5. Pastebėjimas: Šią tešlą galite laikyti šaldytuve 24 valandas.
6. Paskui iškočiotą paplotį kelkite į gausiai miltais pabarstytą skardą. O dabar jau viskas pagal jūsų norus ir pageidavimus bei šaldytuvo turinį.:)
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: