Pica „Porkie“

Ingredientai
- 0.25 arb. š. Druskos
- 0.25 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
- 2 valg. š. Alyvuogių aliejaus
- 40g Parmezano sūrio
- 1vnt. Picos padų
- 30g Pancetta (šoninės)
- 150g Pomidorų padažo picai
- 40g Saliami dešros
- 30g Chorizo dešros
- 50g Sūrio (Gouda)
- 10g Aitriųjų paprikų (marinuotų)
Gaminimas
- Pasiruošiame picos padą ir ištepame pomidorų padažu. Apšlakstome alyvuogių aliejumi.
- Dėliojame Chorizo ir saliamio dešros riekeles.
- Išdėliojame pančetos gabaliukus.
- Tarkuojame parmezano sūrį ir apdėliojame Gouda sūrio gabaliukais.
- Pagardiname druska bei pipirais.
- Čili pipiriukus perpjauname išilgai per pusę ir dedame ant picos.
- Dedame į orkaitę, įkaitintą iki 230 laipsnių, ir kepame 10 minučių, kol gražiai apskrus.
- Išėmus picą iš orkaitės dar šiek tiek užtarkuojame parmezano sūriu ir apšlakstome aliejumi.
- Skanaus!
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
Šaltinis:
O čia labai skanu! :)

Sūrio mėgėjų pica

Pikantiški sausainiai su sūriu prie alaus

Troškinti silkių suktinukai

Žuvies kotletai su kiaulienos šoninės ir baravykų įdaru

D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas

Makaronai su jūros gėrybių ir šoninės padažu

Naminė pica su dešrelėmis ir daržovėmis

Skrebučiai su krevetėmis

Caprese vištiena

Čili dešrainiai

Makaronai su vištiena ir shiitake grybais

Mėsainis Insanity

Avižinė košė su bananais ir cinamonu

Mini pusryčių picos

Bulvių ir pomidorų užkepėlė

Vegetariška Korma

Brokolių ir morkų (vegetariška) lazanija

JAUTIENOS STEIKAS SU DARŽOVĖMIS

Pica su balzamine vištiena

BULVINIAI BLYNAI SU PRIEDAIS

Pica su vištiena ir ananasais

Pica su faršu

Pica su tunu

Gardi prancūziška svogūnų sriuba