Pica „Porkie“
Kategorija: Makaronai, pica
Ingredientai
- 0.25 arb. š. Druskos
- 0.25 arb. š. Maltų juodųjų pipirų
- 2 valg. š. Alyvuogių aliejaus
- 40g Parmezano sūrio
- 1vnt. Picos padų
- 30g Pancetta (šoninės)
- 150g Pomidorų padažo picai
- 40g Saliami dešros
- 30g Chorizo dešros
- 50g Sūrio (Gouda)
- 10g Aitriųjų paprikų (marinuotų)
Gaminimas
- Pasiruošiame picos padą ir ištepame pomidorų padažu. Apšlakstome alyvuogių aliejumi.
- Dėliojame Chorizo ir saliamio dešros riekeles.
- Išdėliojame pančetos gabaliukus.
- Tarkuojame parmezano sūrį ir apdėliojame Gouda sūrio gabaliukais.
- Pagardiname druska bei pipirais.
- Čili pipiriukus perpjauname išilgai per pusę ir dedame ant picos.
- Dedame į orkaitę, įkaitintą iki 230 laipsnių, ir kepame 10 minučių, kol gražiai apskrus.
- Išėmus picą iš orkaitės dar šiek tiek užtarkuojame parmezano sūriu ir apšlakstome aliejumi.
- Skanaus!
Sūrio mėgėjų pica
Mėsainis Insanity
Gardi prancūziška svogūnų sriuba
BULVINIAI BLYNAI SU PRIEDAIS
Skrebučiai su krevetėmis
Mini pusryčių picos
Pica su balzamine vištiena
Makaronai su vištiena ir shiitake grybais
Vegetariška Korma
Čili dešrainiai
Žuvies kotletai su kiaulienos šoninės ir baravykų įdaru
Caprese vištiena
Naminė pica su dešrelėmis ir daržovėmis
Pikantiški sausainiai su sūriu prie alaus
Makaronai su jūros gėrybių ir šoninės padažu
Brokolių ir morkų (vegetariška) lazanija
Bulvių ir pomidorų užkepėlė
Troškinti silkių suktinukai
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Pica su faršu
Pica su tunu
Avižinė košė su bananais ir cinamonu
Pica su vištiena ir ananasais
JAUTIENOS STEIKAS SU DARŽOVĖMIS