Varškės pica su faršu

Šios picos pagrindas pagamintas be jokių riebalų – iš varškinės tešlos. Rinkitės jautienos arba kalakutienos faršą – pica bus neriebi.
Iš nurodytų ingredientų gaunasi 1 didelė pica.
1. Varškę išsukitesu kiaušiniais. Kitame inde sumaišykite į miltus, kepimo miltelius ir druską, suberkite į varškės masę ir gerai išsukite.
2. Skardą (apie 35x27 cm) išklokite kepimo popieriumi ir šlapiomis rankomis tolygiai paskirstykite tešlą. Orkaitę įkaitinkite iki 225° C temperatūros.
3. Į keptuvę įpilkite aliejaus ir pakepinkite faršą. Pagardinkite druska ir pipirais, perdėkite į dubenį. Toje pačioje keptuvėje pakepinkite pievagrybius.
4. Tešlą aptepkite padažu, uždėkite faršą ir grybus. Pagardinkite picų prieskoniais ir apibarstykite tarkuotu sūriu.
5. Ant viršaus išdėliokite pomidorų griežinėlius, pabarstykite truputį druskos ir pipirų. Kepkite 20-30 minučių, kol picos viršus gražiai parus.
Iš nurodytų ingredientų gaunasi 1 didelė pica.
Ingredientai
- Paplotis:
- varškė: 250 g
- kiaušiniai: 3
- kvietiniai miltai: 100 ml
- kepimo milteliai: 2 šaukšteliai
- druska: ½ šaukštelio
- Viršus:
- pomidorai: 4-5
- jautienos faršas arba kalakutienos faršas: 200 g
- druska: ½ šaukštelio
- pipirai: ¼ šaukštelio
- pievagrybiai: 200 g (šviežūs)
- sūris: 100 g (tarkuotas)
- mėgstamas padažas arba Marinaros padažas: 200-300 ml
- picų prieskoniai: 1-2 šaukšteliai
- aliejus: kepti
Recepto paruošimas
1. Varškę išsukitesu kiaušiniais. Kitame inde sumaišykite į miltus, kepimo miltelius ir druską, suberkite į varškės masę ir gerai išsukite.
2. Skardą (apie 35x27 cm) išklokite kepimo popieriumi ir šlapiomis rankomis tolygiai paskirstykite tešlą. Orkaitę įkaitinkite iki 225° C temperatūros.
3. Į keptuvę įpilkite aliejaus ir pakepinkite faršą. Pagardinkite druska ir pipirais, perdėkite į dubenį. Toje pačioje keptuvėje pakepinkite pievagrybius.
4. Tešlą aptepkite padažu, uždėkite faršą ir grybus. Pagardinkite picų prieskoniais ir apibarstykite tarkuotu sūriu.
5. Ant viršaus išdėliokite pomidorų griežinėlius, pabarstykite truputį druskos ir pipirų. Kepkite 20-30 minučių, kol picos viršus gražiai parus.
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
Šaltinis:
Raktažodžiai:
varske kiausiniai miltai druska pomidorai farsas jautienos farsas kalakutienos farsas jautiena kalakutiena pica pievagrybiai suris prieskoniai varskes pica
O čia labai skanu! :)

Skaniausias pasaulyje bulvių vyniotinis su faršu

Naminė pica keptuvėje

Klasikinė pica su kumpiu ir sūriu

Havajų pica su ananasais, kumpiu ir sūriu

Kiaušinių pagrindo keto pica su sūriu ir saliamiu

Trolių pica su dešrelėmis arba mielinė pica kitaip

Makaronų pica

Sicilijos pica

Čili pica arba aštri pica su malta mėsa

Pica kepta kepsninėje

Perlenkta pica

Bemielės tešlos pica

Grūdėtos varškės apkepas su kriaušėmis

"Tinginių" troškinys su kalakutienos arba vištienos faršu ir kopūstais

Sūrio mėgėjų pica

kiaulienos kukuliukai su varške ir grietinėlės padažu

Varškės sausainiai „Žąsies kojelės“

KALAKUTIENOS KUKULIAI

KALAKUTIENOS KUKULIAI SU SŪRIU

KALAKUTIENOS KUKULIAI SU ŠPINOKAIS IR SŪRIO PADAŽU

KITOKIE ČIRVINIAI BLYNAI

VIŠTIENOS IR DARŽOVIŲ PICA

Pica su faršu

Bemielės tešlos pica