Pica su malta mėsa ir grybais

Paskelbė:
11 Rugsėjo 2022
Pica su malta mėsa, grybais ir trupučiu sūrio – tipiškas itališkas patiekalas. Pievagrybius galite pakeisti mėgstamais miško grybais.



Ingredientai



  • ¼ kiekio tešlos 
  • mocarela: 150 g
  • alyvuogių aliejus: 3 šaukštai
  • svogūnai: 1
  • malta mėsa: 250 g
  • Čiobreliai: 1 šaukštas smulkintų šviežių arba 1 šaukštelis džiovintų
  • pomidorų pasta: 2 šaukštai
  • baklažanai: 1
  • pievagrybiai arba kitokie grybai: 100 g
  • petražolės: 4 šaukštai (smulkintų)
  • druska: pagal skonį
  • juodieji pipirai: pagal skonį
  • vanduo: 100 ml

Recepto paruošimas



1. Orkaitę įkaitinkite iki 250° C temperatūros. Rankomis suformuokite (arba ant miltuoto stalo iškočiokite) apvalų, maždaug 30 cm skersmens picos pagrindą ir įdėkite į skardą.
2. Keptuvėje įkaitinkite 1 šaukštą aliejaus ir 5 minutes pakepinkite susmulkintą svogūną. Tada sukrėskite maltą mėsą ir dar pakaitinkite. Įmaišykite čiobrelius, pomidorų pastą ir 100 ml vandens. Kepinkite 5 minutes, kol masė sutirštės. Pagardinkite druska ir pipirais.
3. Kitoje keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus, pakepinkite kubeliais supjaustytą baklažaną ir pievagrybius. Sudėkite smulkintas petražoles. Ant tešlos užberkite tarkuoto sūrio, uždėkite maltos mėsos masę, baklažano ir pievagrybių mišinį. Kepkite 10-15 minučių.
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно