Teksasietiškai paruošti kiaulienos šonkauliukai
Kategorija: Kamado Bono patiekalų receptai / Patiekalai iš kiaulienos

Ingredientai
- kiaulienos šonkauliukai: 4 gabalų
- citrinos: 2 (supjaustome griežinėliais)
- svogūnai: 2
- alyvuogių aliejus: 4 valgomųjų šaukštų
- kečupas: 4 valgomųjų šaukštų
- Vusterio padažas: 4 valgomųjų šaukštų
- angliškos garstyčios: 1 valgomojo šaukšto
- aitriosios paprikos: 1 arbatinio šaukštelio
- skaidrus skystas medus: 1 valgomojo šaukšto
- čiobrelių lapeliai: 2 valgomųjų šaukštų
- druska: 1 arbatinio šaukštelio
- juodieji pipirai: 2 arbatinių šaukštelių
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia kiaulienos šonkauliukus sudedame į didelį puodą pasūdyto vandens su citrinos griežinėliais.
2. Užviriname, sumažiname kaitrą ir ant mažos kaitros verdame maždaug 40 minučių, kad mėsa suminkštėtų.
3. Visus kitus produktus sutriname iki vientisos masės.
4. Po to išvirusius kiaulienos šonkauliukus kiaurasamčiu išimame iš puodo ir gerai nuvarviname.
5. Aptepame pasiruoštu mišiniu ir paliekame vėsti. Šaldytuve marinuojame bent jau 60 minučių.
6. Įkaitiname lauko kepsninę arba groteles ir kepame pusvalandį. Arba kepame orkaitėje - 180 laipsnių temperatūroje.
7. Po to sudedame į lėkštę ir šiltai laikome maždaug 5 minutes.
8. Šonkauliukus supjaustome ir patiekiame dar šiltus su traškiomis salotomis. Skanaus!
Panašūs receptai

Kiaulienos šonkauliukai su kepsnių padažu

Apvirti ir kepti šonkauliukai

Lipnūs kiaulienos šonkauliukai

Dieviškai puikūs šonkauliukai

Kiaulienos nugarinės marinatas

Troškinti kiaulienos šonkauliukai pomidorų sultyse

Orkaitėje kepti kiaulienos šonkauliukai su česnaku

Orkaitėje kepti kiaulienos šonkauliukai su skania glazūra

Kepti ir rūkyti kiaulienos šonkauliai kamado kepsninėje

Kiaulienos sprandinės šašlykai su kiviais

MARINUOTA KIAULIENOS ŠONINĖ SU BULVĖMIS

Lipnūs kiaulienos šonkauliukai su sojų padažu ir medumi