MARINUOTA KIAULIENOS ŠONINĖ SU BULVĖMIS
Kategorija: Bulvių patiekalai / Kiauliena
- kiaulienos šoninė be kaulo: 1 kilogramo
- Marinatui:
- pomidorų padažas: 2 valgomųjų šaukštų
- majonezas: 1 valgomojo šaukšto
- sojų padažas: 3 valgomųjų šaukštų
- garstyčios: 1 arbatinio šaukštelio
- medus: 1 valgomojo šaukšto
- česnako granulės: žiupsnelio
- malti juodieji pipirai
- druska (nėra būtina)
- Iš pradžių marinatui skirtus ingredientus sumaišome. Marinato paragaujame – vieno arba kito ingredientos galima dėti pagal savo skonį.
- Tuomet šoninę supjaustome bei sudedame į marinatą (jeigu niekur neskubame, palaikome marinuotis bent jau porai valandų).
- Po to kepimo skardoje patiesiame kepimo popieriaus bei sudedame šoninę, supjaustytas bulves ir kelias nelupto česnako skilteles.
- Tada kepame iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 35-40 minučių. Svarbu neperkepame, tokiu būdu šoninė bus minkšta bei sultinga. Patiekiame ir mėgaujamės!
Kiaušinius dažome natūraliai
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
PATARIMAI: Ko negalima plauti indaplovėje?
Patarimai, kaip iškepti skaniausius šašlykus: trys originalūs receptai
Šventėms – tortas „Snickers“
JAUTIENOS TROŠKINYS SU PIEVAGRYBIAIS
KEPTI MĖSOS FARŠO KUKULIAI SU BULVĖMIS
Mėsa su bulvėmis puodynėje arba kepimo skardoje
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Patarimas, kaip tinkamai užšaldyti produktus: svarbu žinoti vieną taisyklę.
KALĖDOMIS KVEPIANTI VIŠTA
Pikantiški kiaulienos iešmeliai
Lipnūs vištienos sparneliai su barbekiu padažu
Vištiena marinuota jogurte su česnaku bei kariu
WASABI MARINATAS VIŠTIENAI
VARŠKĖS SKARELĖS SU OBUOLIAIS
Atradau trąšas, kurios nieko nekainavo, o prikėlė net silpniausius augalus
KALAKUTIENOS KUKULIAI
Skanesnių keptų bulvių nebūsite ragavę
MARINATAS SU APELSINAIS VIŠTIENAI
Kepti pievagrybiai
KREVEČIŲ UŽKANDIS | RECEPTAS
CUKINIJŲ IR RYŽIŲ APKEPAS