Balandėlių apkepas

Ingredientai
- malta jautiena: 1 kilogramo
- svogūnai: 1-2
- pomidorų padažas: 200 mililitrų
- kopūstai: 1,5 kilogramo
- jautienos sultinys: 3 puodelių
- ryžiai: 1 puodelio
- druska: 1 arbatinio šaukštelio
- aliejus: 2 valgomųjų šaukštų
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių keptuvėje įkaitinkite aliejų bei apkepinkite jautieną, kol mėsytė nebebus rausva.
2. Tuomet svogūną smulkiai supjaustykite.
3. Kopūstą taip pat susmulkinkite.
4. Nemažame kepimui skirtame inde su dangčiu sumaišykite nevirtus ryžius, kopūstus, svogūnus ir apkeptą mėsą, supilkite pomidorų padažą, pasūdykite.
5. Viską užpilkite sultiniu, gerai išmaišykite bei uždengusios indą dangčiu dėkite į iki 175 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę.
6. Kepkite maždaug 60 minučių, ištraukite, permaišykite bei vėl dėkite kepti dar maždaug 30-45 minutes. Skanaukite!
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
Šaltinis:
Raktažodžiai:
jautiena svogunai pomidoru padazas kopustai balandeliu apkepas ryziai druska aliejus jautienos sultinys
O čia labai skanu! :)

Pastitsio - graikiška lazanija iš makaronų su grybais ir jautiena

Šviežių kopūstų kotletai su manais

Ukrainietiški balandėliai - Holubtsi

Moussaka - mėsos apkepas iš faršo su cukinijomis (arba baklažanais)

WOK ryžių makaronai su kiauliena

Kopūstų ir maltos mėsos užkepėlė

čili sriuba / troškinys su faršu

Senovinis austriškas guliašas su jautiena

Stirnienos mėsos troškinys

Ryžiai su grybais troškinti orkaitėje

NEĮTIKĖTINAI SKANŪS KOTLETAI IR NEI GRAMO MĖSOS

Marinatas armėniškiems šašlykams.

JAUTIENOS PLOVAS ORKAITĖJE

PATS PAPRASČIAUSIAS JAUTIENOS TROŠKINYS

JAUTIENOS GULIAŠAS SU PUPELĖMIS IR MARINUOTAIS AGURKAIS

JAUTIENOS TROŠKINYS SU BULVĖMIS IR PUPELĖMIS

Naminiai kebabai su česnakiniu padažu

Airiškai lėtai troškinta jautiena

KALAKUTIENOS IR PUPELIŲ TROŠKINYS

KALAKUTIENOS ŠLAUNELIŲ TROŠKINYS SU DARŽOVĖMIS ORKAITĖJE

KEPTA VIŠTIENA SU ČIORISU IR BULVĖMIS

VEGETARIŠKA KUSKUSO IR DARŽOVIŲ UŽKEPĖLĖ

DARŽOVIŲ IR VIŠTIENOS TROŠKINYS

MONGOLIŠKA JAUTIENA