Balandėlių apkepas

Kategorija: Daržovių patiekalai / Mėsos patiekalai


Balandėlių apkepas

Paskelbė:
29 Spalio 2022

Ingredientai


  • malta jautiena: 1 kilogramo
  • svogūnai: 1-2
  • pomidorų padažas: 200 mililitrų
  • kopūstai: 1,5 kilogramo
  • jautienos sultinys: 3 puodelių
  • ryžiai: 1 puodelio
  • druska: 1 arbatinio šaukštelio
  • aliejus: 2 valgomųjų šaukštų


Recepto paruošimas



1. Iš pradžių keptuvėje įkaitinkite aliejų bei apkepinkite jautieną, kol mėsytė nebebus rausva.
2. Tuomet svogūną smulkiai supjaustykite.
3. Kopūstą taip pat susmulkinkite.
4. Nemažame kepimui skirtame inde su dangčiu sumaišykite nevirtus ryžius, kopūstus, svogūnus ir apkeptą mėsą, supilkite pomidorų padažą, pasūdykite.
5. Viską užpilkite sultiniu, gerai išmaišykite bei uždengusios indą dangčiu dėkite į iki 175 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę.
6. Kepkite maždaug 60 minučių, ištraukite, permaišykite bei vėl dėkite kepti dar maždaug 30-45 minutes. Skanaukite!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: