MALTOS MĖSOS APKEPAS
Kategorija: Apkepai / Kiauliena
- lazanijos makaronų lakštai: 6
- morkos: 2
- svogūnai: 1 (didelio)
- pomidorai: 5
- malta mėsa: 400 gramų
- paprikos: 3
- druska
- pipirai
- saldžiaaštris padažas
- Iš pradžių į stiklinį kepimo indą sudėkite nevirtus lazanijos makaronų lakštus.
- Tuomet pakepinkite faršą kartu su svogūnais, morkomis ir prieskoniais. Berkite ant makaronų supjaustytus pomidorus, paprikas bei pakepintą faršą, apšlakstykite saldžiaaštriu padažu bei kepkite maždaug 60 minučių iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Lazanija su vištiena
Soti lazanija su vištiena ir grybais
Brokolių ir morkų (vegetariška) lazanija
VARŠKĖS APKEPAS SU MORKOMIS
Mielinis maltos mėsos ir kopūstų pyragas
Nerealiai skani Kūčių silkė su morkomis, svogūnais ir razinomis
Maltos mėsos ir fetos sūrio apkepas
Stirnienos mėsos troškinys
Tinginių balandėliai
Patarimai, kaip iškepti skaniausius šašlykus: trys originalūs receptai
Makaronų ir faršo apkepas
AMERIKIETIŠKAS MAKARONŲ IR SŪRIO APKEPAS (MAC AND CHEESE)
Jokio pilvo per 2 savaites! Šis nuostabus gėrimas veiks bet kokio amžiaus žmonėms
Baklažanų apkepas
DARŽOVIŲ - VIŠTIENOS LAZANIJA
Pikantiški kiaulienos iešmeliai
AMERIKIETIŠKAS MAKARONŲ APKEPAS
VIŠTIENOS KEPENĖLĖS SU MORKOMIS IR GRYBAIS GRIETINĖLĖS PADAŽE
DARŽOVIŲ APKEPAS SU ŠVIEŽIOMIS BULVĖMIS IR ANTIENA (ARBA VIŠTIENA) ORKAITĖJE
ANTIENOS ARBA VIŠTIENOS ZRAZAI SU DARŽOVIŲ ĮDARU
Velykinis „Napoleonas“
Trinta pomidorų sriuba
Vištienos apkepas su daržovėmis