ČENAKAI SU KIAULIENA
Kategorija: Kiauliena
- bulvės: 4 (didelės)
- morkos: 2 (didelės)
- svogūnai: 0,5 (didelio)
- kiauliena: 500 gramų
- sultinys: 2 kubelių (naudotas vištienos su žolelėmis)
- lauro lapai: 4
- pomidorų padažas: 4 didelių šaukštų
- grietinė: 2 didelių šaukštų
- druska
- pipirai
- Pradžioje nuskuskite bulves, jas supjaustykite nedideliais kubeliais bei iškart dėkite į indelius (turėtų gautis maždaug du sluoksniai). Įmeskite sultinio kubelį. Tada ant bulvių į indelius dėkite supjaustytas morkas – tiek, kad užtengtų bulves. Įmeskite du lauro lapus. Tuomet ant morkų sudėkite supjaustytą svogūną, o ant svogūnų sudėkite vidutinio dydžio gabalėliais supjaustytą mėsą. Ant mėsos uždėkite po du šaukštus pomidorų padažo bei vieną šaukštą grietinės. Į indelius įpilkite virinto vandens – tiek, kad apsemtų mėsą.
- Po to dėkite į orkaitę apie 60 minučių (160-180 laipsnių temperatūra). Kai vandenukas indeliuose užvirs, išmaišome pomidorų padažą bei grietinę. Palaikome orkaitėje maždaug pusvalandį – kol suminkštės daržovės bei išvirs mėsa. Jeigu pasirodys per mažai prieskonių, įberiame druskos bei pipirų. Skanaujame!
Gardieji čenakai su kiauliena
Skaniausi čenachai (čenakai) su kiauliena
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Keptas kalakutas su citrusiniais vaisiais ir žolelėmis
JAUTIENOS GULIAŠAS ARBA AŠTRUS JAUTIENOS TROŠKINYS
VEGETARIŠKA KUSKUSO IR DARŽOVIŲ UŽKEPĖLĖ
Lipnūs vištienos sparneliai su barbekiu padažu
Pikantiški 6 šašlykų receptai
VOKIŠKI JAUTIENOS (ARBA KIAULIENOS) SUKTINUKAI
PATS PAPRASČIAUSIAS JAUTIENOS TROŠKINYS
Kiaušinius dažome natūraliai
DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU KIAULIENA
KREVEČIŲ UŽKANDIS | RECEPTAS
Keptuvėje paruošti balandėliai
Šventėms – tortas „Snickers“
ISPANIŠKA ČESNAKINĖ SRIUBA
JAUTIENOS TROŠKINYS SU BULVĖMIS IR PUPELĖMIS
ŠVELNIAI ŠILDANTI MORKŲ IR FARŠO SRIUBA
SPAGETI TROŠKINYS SU VIŠTIENA
KEPTI MĖSOS FARŠO KUKULIAI SU BULVĖMIS
VIŠTIENOS IR BULVIŲ APKEPAS
KIAULIENOS TROŠKINYS "KELIAS Į VYRO ŠIRDĮ"
Prancūziška svogūnų sriuba