Kepintos šparaginės pupelės su aštriu padažu
Kategorija: Daržovių patiekalai
Ingredientai
- šparaginės pupelės: 400 gramų
- česnakas: 2 skiltelių
- rudas cukrus: 0,5 valgomojo šaukšto
- aitriosios paprikos: 1
- sezamų arba žemės riešutų aliejus: 1 valgomojo šaukšto
- įprastas aliejus kepimui: 1 valgomojo šaukšto
- vanduo: ketvirtadalio puodelio
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia cukrų ištirpiname su šiek tiek karšto vandens.
2. Šparagines pupeles apverdame 7 minutes sūdytame vandenyje ir nusunkiame.
3. Aliejų mišinyje pakepiname smulkiai supjaustytus česnakus ir aitriąsias paprikas.
4. Suberiame šparagines pupeles, pakepame, užpilame cukraus sirupu, pamaišome, kol vanduo nugaruos. Patiekiame ir skanaujame!
DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU KALAKUTIENA
RECEPTAS: KALAKUTIENOS IR DARŽOVIŲ TROŠKINYS
Rūkytų dešrelių troškinys su pupelėmis ir daržovėmis
Orkaitėje kepti baklažanai su aštriu padažu
RYŽIŲ IR DARŽOVIŲ UŽKEPĖLĖ
Čili troškinys – ir sotu, ir nuo virusų saugo
Marinuotos paprikos su medumi
Su želatina marinuoti pomidorai
Konservuotos keptos paprikos
Karštas troškintų daržovių garnyras prie vištienos arba žuvies
Peperonata - keptos paprikos su česnakais
Raudonųjų svogūnų ir aitriųjų paprikų marinatas - prie daugumos mėsos patiekalų!
Lečo su ryžiais, pomidorais ir paprikomis
Troškinta aviena su kopūstais
Pomidorai su želatina be kaitinimo (sterilizacijos)
Marinuoti agurkai su ciberžole ir medumi
Nesaldus moliūgų pyragas su sūriu
CUKINIJŲ, PAPRIKŲ IR BAKLAŽANŲ TROŠKINYS
Traškūs baklažanai kinietiškai
"Tinginių balandėliai"
Kepti briuseliniai kopūstai su svogūnais ir šonine
Perlinių kruopų troškinys su daržovėmis
Perlinių kruopų troškinys su daržovėmis
Marinuoti afrikietiški agurkai