Kepintos šparaginės pupelės su aštriu padažu

Kategorija: Daržovių patiekalai


Kepintos šparaginės pupelės su aštriu padažu

Paskelbė:
17 Geg. 2023

Ingredientai


  • šparaginės pupelės: 400 gramų
  • česnakas: 2 skiltelių
  • rudas cukrus: 0,5 valgomojo šaukšto
  • aitriosios paprikos: 1
  • sezamų arba žemės riešutų aliejus: 1 valgomojo šaukšto
  • įprastas aliejus kepimui: 1 valgomojo šaukšto
  • vanduo: ketvirtadalio puodelio

Recepto paruošimas


1. Pirmiausia cukrų ištirpiname su šiek tiek karšto vandens.
2. Šparagines pupeles apverdame 7 minutes sūdytame vandenyje ir nusunkiame.
3. Aliejų mišinyje pakepiname smulkiai supjaustytus česnakus ir aitriąsias paprikas.
4. Suberiame šparagines pupeles, pakepame, užpilame cukraus sirupu, pamaišome, kol vanduo nugaruos. Patiekiame ir skanaujame!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: