Šviežiai rauginti agurkai
Kategorija: Daržovių patiekalai / Marinatai
INGREDIENTAI
- Agurkai 1 kg mažų
- Česnakai 3 skiltelės
- Serbentai 1 st. 10 vnt. juodųjų serbentų lapų su koteliais
- Krienai 1 g vieno lapo
- Krapai 1 sauja 4 krapų žiedynų su stiebais
- Druska 1 valg. š. 1 - 2 rūpios
- Vanduo 75 ml
KAIP GAMINTI
- Druską ištirpinkite vandenyje. Nulupto česnako skilteles supjaustykite į keturias dalis, žirklėmis sukarpykite krieno ir juodųjų serbentų lapus.
- Agurkus sudėkite į didelį indą, ant viršaus suberkite susmulkintus lapus bei česnakus, sukiškite krapus ir užpilkite pasūdytu vandeniu.
- Neuždengtą indą parą palaikykite virtuvėje, tuomet penkioms–šešioms valandoms įdėkite į šaldytuvą – pietums ar vakarienei turėsite traškių šiek tiek paraugintų agurkų.
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Veganiška trinta raugintų agurkų sriuba
Vištienos šaltiena su daržovėmis.
Pikantiški 6 šašlykų receptai
GRIKIŲ KEPSNELIAI (KOTLETAI)
"TOFU" IEŠMELIAI
Žolelių ir gėlių raštais natūraliai marginti kiaušiniai
Lašiša su ypatingu pagardu
Pomidorinė vištienos sriuba su avinžirniais
Keptas kalakutas su citrusiniais vaisiais ir žolelėmis
Atradau trąšas, kurios nieko nekainavo, o prikėlė net silpniausius augalus
Vištiena orkaitėje su raugintais kopūstais
Jogurto ir agurkų padažas
Lenkiškos silkių ir bulvių salotos
TROŠKINTI RAUGINTI KOPŪSTAI SU DŽIOVINTAIS GRYBAIS
TORTAS SU MASCARPONE SŪRIU
Kaip mielėmis tręšti pomidorus ir agurkus – rezultatai jus priblokš
Šventėms – tortas „Snickers“
Airiškai lėtai troškinta jautiena
Traškūs bavariški agurkai žiemai
Kiaušinius dažome natūraliai
Silkė garstyčių padaže