Juodųjų serbentų ir bananų uogienė
Kategorija: Marinatai / Desertai
Ingredientai
- juodųjų serbentų: 500 gramų
- bananų: 3
- "Dansukker" uoginių cukraus: 500 gramų
- vandens
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių juoduosius serbentus nuplauname bei suberiame į puodą. Bananus smulkiai supjaustome bei taip pat suberiame į puodą.
2. Tuomet užpilame vandens, suberiame cukrų bei kaitiname kol užvirs. Verdame ant mažos ugnies maždaug 10 minučių.
3. Po to nugraibome putas bei supilstome į stiklainius. Mėgaujamės!
Geltonųjų slyvučių ir bananų džemas su cinamonu
Senoviškai marinuoti baravykai
LIETINIAI BLYNAI SU SŪDYTOS KARAMELĖS PADAŽU IR RIEŠUTAIS
Burnoje tirpstantis bananų ir obuolių pyragas
Marinuoti agurkai
Panakota su apelsinine žele
MIELINĖS SPURGOS SU DŽEMU
Šviežiai rauginti agurkai
Marinuotos cukinijos žiemai
Meskouta - marokietiškas apelsinų pyragas
Paprasčiausias ir skaniausias nekeptas desertas
MARINUOTA DARŽOVIŲ MIŠRAINĖ (ATSARGOS ŽIEMAI)
Troškinta vištiena (vištienos "tušonkė")
Aviečių uogienė su citrinos sultimis
Trupininis pyragas su raudonaisiais serbentais
Šokoladinis pyragas su anakardžių riešutais
Marinuotas česnakas šaltuoju būdu!
ispaniškas desertas
Savo sultyse marinuoti pomidorai be acto
Savo sultyse marinuoti pomidorai be acto
Plikyti pyragaičiai
Angliškas ryžių pudingas pagal Beatą
Nevirta braškių uogienė