Traškūs bavariški agurkai žiemai
Kategorija: Marinatai
Ingredientai
- agurkų: 1 kilogramo
- svogūnų: 1 (mažo)
- morkų: 0,5 kilogramo
- česnako: 2-3 skiltelių
- krapų
- cukraus: 2 arbatinių šaukštelių
- druskos: 1 arbatinio šaukštelio
- 9% acto: 45 mililitrų
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia užmerkite agurkus šaltame vandenyje maždaug 4-5 valandoms.
2. Po to į sterilizuotų stiklainių dugną dėkite pirmiausia morką, supjaustytą griežinėliais, tada česnako skilteles, krapo šakelę bei supjaustytą svogūną.
3. Tada nupjaukite agurkų galiukus bei tankiai sudėkite į stiklainį.
4. Berkite į stiklainį druską bei cukrų ir supilkite actą.
5. Užpilkite šaltu vandeniu bei sterilizuokite.
6. Dėkite stiklainį su agurkais į puodą, užpilkite vandeniu "iki pečių" (kakliuko) ir sterilizuokite nuo vandens užvirimo momento puode ne ilgiau 3 minučių.
7. Po to iškart užsukite dangteliu ir užklokite kol pilnai atvės. Skanaus!
Traškūs bavariški agurkai žiemai
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
Marinuoti kazlėkai žiemai
Senoviškai marinuoti baravykai
Skanusis Editos marinatas daržovėms
Uspaskicho marinuoti agurkai
Marinuoti grybai
Šviežiai rauginti agurkai
Salotos „Šviežios“ iš agurkų žiemai
Obuolių kompotas žiemai
Marinuoti baravykai žiemai
Troškinta vištiena (vištienos "tušonkė")
Vyšnių kompotas žiemai su kauliukais
Labai skanūs Suomiški agurkai (marinatas)
Marinuotas česnakas šaltuoju būdu!
Marinuoti agurkai
Savo sultyse marinuoti pomidorai be acto
Savo sultyse marinuoti pomidorai be acto
Marinuoti žali pomidorai su garstyčiomis
Marinuotos paprikos žiemai
PUIKUS MARINATAS DARŽOVĖMS | RECEPTAS
Švelniai marinuotos voveraitės
Kriaušių kompotas žiemai su citrinomis
RECEPTAS: MARINUOTI GRYBAI