Šviežiai rauginti agurkai

Kategorija: Naudingi patarimai / Marinatai


Šviežiai rauginti agurkai

Paskelbė:
20 Lapkričio 2024

Ingredientai

  • agurkai: 10
  • krapai: kuokštelio
  • česnakas: 6 skiltelių
  • druska: 2 valgomųjų šaukštų
  • karštas vanduo: 2 litrų
  • vyšnių ir/arba serbentų lapai: 1 didelės saujos



Recepto paruošimas

1. Iš pradžių druską ištirpiname karštame vandenyje. Geriausia proporcija būtų vienas šaukštas druskos vienam litrui vandens.

2. Tada česnako skilteles nulupame ir truputį sutriname (tai yra suplojame plačiu peiliu).

3. Tuomet į dubenį arba kibirėlį dedame truputį serbentų/vyšnių lapų, krapų, česnakų ir sluoksnį agurkų.

4. Paskui vėl dedame lapų, krapų, česnako ir taip kol išdėliojame visus agurkus.

5. Po to užpilame sūriu vandeniu.

6. Kai atvės, dedame į šaldytuvą. Skanaujame!


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: