Agurkų griežinėliai pomidorų padaže žiemai

Paskelbė:
16 Liepos 2022
Traškūs agurkai su rūgštele, tiesiog puiki agurkų mišrainė žiemai. Jai gaminti puikiai tinka ir peraugę agurkai. Jau daug metų gaminu tik šitaip ir niekada nieko nekeičiu. Labai mėgsta ne tik mano šeimos nariai, bet ir užsukę svečiai visada pagiria, kai paragauja! :) 

Iš nurodytų ingredientų kiekių man gavosi 10 - 0,5 litro stiklainių.



Ingredientai



  • agurkai: 5 kilogramų
  • pomidorų padažas: 0,5 litro
  • actas: 1 stiklinės
  • cukrus: 1 stiklinės
  • druska: 2 valgomųjų šaukštų
  • aliejus: 1 stiklinės
  • česnakas: 1 galvutės

Recepto paruošimas



1. Iš pradžių agurkus supjaustome griežinėliais, o kurie per dideli prieš tai perpjauname per pusę.
2. Tada sudedame į puodą bei viską supilame ant viršaus.
3. Kai užverda, paverdame 5 minutes, sudedame susmulkintą česnaką ir dar 3 minutes paverdame, kol agurkai pradės keisti spalvą, bet ne ilgiau kaip 10 minučių.
4. Tuomet sudedame į stiklainius (kaitinti nereikia, tik gerai išplauti) bei sandariai uždarome. Skanaus!
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно