Marinuoti pomidorai su citrinos rūgštimi žiemai

Paskelbė:
19 Liepos 2022
Daug diskusijų kyla dėl to, ar marinuojant dėti acto, ar ne. Tai nėra naudinga, ir daugelis to vengia. Ir skonis taip pat keičiasi. Taigi, jei esate tos pačios nuomonės, žiūrėkite šį mano receptą. Tačiau vietoj šio priedo reikia kitos rūgšties, ir gimė šis marinuotų pomidorų su citrinos rūgštimi receptas. Dėl to siūlau išmokti virti pomidorus žiemai su citrinos rūgštimi. Aštrios ir sultingos daržovės džiugins jus ir jūsų šeimą visą žiemą. Tuo pačiu principu galite marinuoti agurkus ar paprikas.



Ingredientai



  • pomidorai: 1,5-2 kilogramų
  • svogūnai: 1
  • paprikos: 1
  • krapai: 3-4 skėtukų
  • kvapieji pipirai: 5 žirnelių
  • juodieji pipirai: 4 žirnelių
  • lauro lapai: 2-3
  • vanduo: 1,5-1,6 litro
  • aitriosios paprikos: 1
  • česnakas: 4 skiltelių
  • druska: 1,5 arbatinio šaukštelio
  • cukrus: 3 valgomųjų šaukštų
  • citrinos rūgštis: 1 arbatinio šaukštelio
  • garstyčios: 1 arbatinio šaukštelio (sausų sėklų)

Recepto paruošimas



1. Pomidorus nuplaukite ir nuimkite uodegas.
2. Paruoškite 2 trijų litrų stiklainius. Kruopščiai juos išplaukite. Ant dugno sudėkite nuluptą česnaką, aštriojo pipiro gabalėlius ir krapus.
3. Pomidorus sandariai supakuokite į stiklainius. Į juos sudėkite pjaustytų paprikų, taip pat svogūno, supjaustyto žiedais ir 15 minučių užpilkite daržoves verdančiu vandeniu.
4. Pasigaminkite marinatą. Norėdami tai padaryti, užvirinkite 1,5 litro vandens. Į jį įpilkite cukraus, nesmulkintų pipirų, druskos ir lauro lapų.
5. Iš stiklainių nupilkite verdantį vandenį. Ant viršaus užberkite garstyčių grūdelius ir citrinos rūgšties.
6. Tada supilkite verdantį marinatą į stiklainius.
7. Pomidorus užsukite dangteliais. Palikite stiklainius aukštyn kojomis po antklode, kad visiškai atvėstų. Skanaus!
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно