JOGURTO IR MANGŲ DESERTAS STIKLINĖSE
Kategorija: Desertai
- vanduo: 60 mililitrų
- želatina: 3 arbatinių šaukštelių
- vanilinis jogurtas: 2 stiklinių
- citrinos sultys: iš 0,5 vnt.
- mango vaisiai: 2
- cukrus: 1 valgomojo šaukšto (jei vaisiai nėra saldūs)
- Iš pradžių želatiną užpilame su vandeniu bei išbrinkiname. Į dubenį sudedame jogurtą, supilame citrinos sultis, išmaišome. Išbrinkintą želatiną ištirpiname garų vonelėje.
- Tuomet jogurto masę plakame mikseriu ir palaipsniui supilame puse želatinos kiekio. Išplakame.
- Tada į serviravimo stiklines pilame po lygiai jogurto masės (galima sustatyti stiklines į keksiukų formas metalines bei šiek tiek paversti šonu) ir dedame į šaldytuvą sustingti.
- Mango vaisius nulupame bei supjaustome kubeliais. Sudedame į smulkintuvą, pagardiname cukrumi bei sutriname iki tyrės vientisumo.
- Po to likusią želatiną pašildome bei plakdamos supilame į mango masę. Mango tyrę supilame ant sustingusio jogurto viršaus bei dedame į šaldytuvą, kad sustingtų pilnai. Puošiame mango gabaliukais. Skanaujame!
DVISLUOKSNIS BRAŠKIŲ IR MANGŲ KOKTEILIS
Desertas: Želė "Mozaika"
Šventėms – tortas „Snickers“
Biskvitinis medaus tortas "Sodžius"
Tortas „Juodasis miškas“
Tortas su bananais „Kurmio kalnelis“
Šokoladinis maskarponės tortas su kava
Šokoladinis karamelinis pyragas
KREVEČIŲ UŽKANDIS | RECEPTAS
Latviškas juodos duonos desertas
Raudonojo aksomo tortas
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Rikotos sūrio (varškės) tortas su kiviais
Patiks visiems: griliažinis tortas su Rududu
LABAI SKANUS ŠOKOLADINIS TINGINIO TORTAS
Vištienos šaltiena su daržovėmis.
MAMOS BULVINIAI RAGELIAI SU GRYBAIS
Itališkas desertas Panna cotta
CUKINIJŲ IR RYŽIŲ APKEPAS
Tortas "Krepvilis"
Velykiniai lizdeliai - šokoladiniai mufinai
Citrininis pyragas
Tiesiog nepakartojamas: „Rafaelo“ tortas
SALDŪS ŠUNIUKAI