Desertas: Želė "Mozaika"

Kategorija: Desertai


Desertas: Želė "Mozaika"

Paskelbė:
27 Kovo 2019
    • kivi skonio želė: 1 pakuotės
    • persikų skonio želė: 1 pakuotės
    • vyšnių skonio želė: 1 pakuotės
    • želatinos granulės: 1 šaukšto
    • kondensuotas pienas: 200 gramų
    • pienas: 300 mililitrų
    • vanduo
  1. Iš pradžių želė miltelius supilame į skirtingus indelius bei užpilame kiekvieną želė po 125 mililitrų karšto ir 125 mililitrų šalto vandens (šitaip greičiau sustingta želė) bei sustingdome. Kai jau želė bus sustingusi, supjaustome kubeliais.
  2. Tuomet želatiną užpilame vandeniu bei išbrinkiname. Kai jau želatina išbrinks, karšto vandens vonelėje ištirpiname ją.
  3. Tada į plakimo indą supilame kondensuotą pieną, pieną, ištirpintą želatiną bei lengvai suplakame
  4. Po to į serviravimo indelius sudedame želė gabaliukus bei užpilame pieno mišiniu. Dedame į šaldytuvą, kad visiškai sustingtų. Lepinamės!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: