Desertas: Želė "Mozaika"
Kategorija: Desertai
- kivi skonio želė: 1 pakuotės
- persikų skonio želė: 1 pakuotės
- vyšnių skonio želė: 1 pakuotės
- želatinos granulės: 1 šaukšto
- kondensuotas pienas: 200 gramų
- pienas: 300 mililitrų
- vanduo
- Iš pradžių želė miltelius supilame į skirtingus indelius bei užpilame kiekvieną želė po 125 mililitrų karšto ir 125 mililitrų šalto vandens (šitaip greičiau sustingta želė) bei sustingdome. Kai jau želė bus sustingusi, supjaustome kubeliais.
- Tuomet želatiną užpilame vandeniu bei išbrinkiname. Kai jau želatina išbrinks, karšto vandens vonelėje ištirpiname ją.
- Tada į plakimo indą supilame kondensuotą pieną, pieną, ištirpintą želatiną bei lengvai suplakame
- Po to į serviravimo indelius sudedame želė gabaliukus bei užpilame pieno mišiniu. Dedame į šaldytuvą, kad visiškai sustingtų. Lepinamės!
JOGURTO IR MANGŲ DESERTAS STIKLINĖSE
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Šašlykai greituoju būdu..
Kiaušinius dažome natūraliai
Tortas „Juodasis miškas“
KONDENSUOTO PIENO PYRAGAS
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
TORTAS SU MASCARPONE SŪRIU
Šventėms – tortas „Snickers“
Biskvitinis medaus tortas "Sodžius"
“Bounty” – nekeptas varškės tortas
Latviškas juodos duonos desertas
Saldainiai Rafaelo
Gaivus nekeptas tortas su rikota
Itališkas desertas Panna cotta
ŠPINATŲ IR ŽUVIES PYRAGAS
Klasikinis medaus tortas
Silkė su saulėgrąžomis - silkės mėgėjai labai giria tokį paruošimo būdą!
KIAULIENOS TROŠKINYS SU VOVERAITĖMIS
Rikotos sūrio (varškės) tortas su kiviais
Šokoladinis maskarponės tortas su kava
Obuolių desertas
Spalvingi šokoladiniai triufeliai
Pyragas su maskarpone