Tiesiog nepakartojamas: „Rafaelo“ tortas
Kategorija: Desertai
Biskvitai
4 kiaušiniai
200g cukraus
65g aliejaus
230g miltų
12g kepimo miltelių
Kremas
1 indelio kondensuoto pieno
200g kambario temperatūros sviesto
450g plakamosios grietinėlės
60g kokosų drožlių
Sulaistymui
200 ml vandens
citrinos sulčių
1 šaukštelio cukraus
Kiaušinius išplakite su cukrumi, kol masė taps šviesi ir padidės. Plakant plona srovele supilkite aliejų, paplakti apie minutę, kad masės susijungtų. Dalimis suberkite persijotus miltus su kepimo milteliais. Atsargiai išmaišyti. Gautą masę supilkite į kepimo formą (dugną išklokite kepimo popieriumi) ir kepkite 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 35 minutes.
Biskvitą supjaustyti į tris dalis
Kremui grietinėlę išplakite. Išplaktą grietinėlę padėkite į šaldytuvą. Kondensuotą pieną išplakite su sviestu iki purumo, kol masė pašviesės. Supilkite kokosų drožles, permaišykite ir kremą padėkite į šaldytuvą. Kai abu kremai atvės, išimkite iš šaldytuvo ir sujunkite abu kremus.
Torto sulaistymui vandenyje ištirpinkite cukrų, įspauskite citrinos sultis.
Į tortinę su atsegamu šonu dėkite biskvitą, sulaistykite biskvitą, uždėkite 1/3 kremo. Uždenkite kitu biskvitu, šiek tiek paspauskite, sulaistykite ir vėl užtepkite kremu, uždėkite dar viena biskvitą, sulaistykite ir užtepkite kremu. Šiek tiek kremo pasilikite torto šonų aptepimui.
Suteptą tortą dėkite kelioms valandoms į šaldytuvą, po to išimkite iš tortinės, aptepkite torto šonus kremu ir dekoruokite.
4 kiaušiniai
200g cukraus
65g aliejaus
230g miltų
12g kepimo miltelių
Kremas
1 indelio kondensuoto pieno
200g kambario temperatūros sviesto
450g plakamosios grietinėlės
60g kokosų drožlių
Sulaistymui
200 ml vandens
citrinos sulčių
1 šaukštelio cukraus
Kiaušinius išplakite su cukrumi, kol masė taps šviesi ir padidės. Plakant plona srovele supilkite aliejų, paplakti apie minutę, kad masės susijungtų. Dalimis suberkite persijotus miltus su kepimo milteliais. Atsargiai išmaišyti. Gautą masę supilkite į kepimo formą (dugną išklokite kepimo popieriumi) ir kepkite 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 35 minutes.
Biskvitą supjaustyti į tris dalis
Kremui grietinėlę išplakite. Išplaktą grietinėlę padėkite į šaldytuvą. Kondensuotą pieną išplakite su sviestu iki purumo, kol masė pašviesės. Supilkite kokosų drožles, permaišykite ir kremą padėkite į šaldytuvą. Kai abu kremai atvės, išimkite iš šaldytuvo ir sujunkite abu kremus.
Torto sulaistymui vandenyje ištirpinkite cukrų, įspauskite citrinos sultis.
Į tortinę su atsegamu šonu dėkite biskvitą, sulaistykite biskvitą, uždėkite 1/3 kremo. Uždenkite kitu biskvitu, šiek tiek paspauskite, sulaistykite ir vėl užtepkite kremu, uždėkite dar viena biskvitą, sulaistykite ir užtepkite kremu. Šiek tiek kremo pasilikite torto šonų aptepimui.
Suteptą tortą dėkite kelioms valandoms į šaldytuvą, po to išimkite iš tortinės, aptepkite torto šonus kremu ir dekoruokite.
Šventėms – tortas „Snickers“
Tortas „Raffaello“
Patiks visiems: griliažinis tortas su Rududu
Skaniausias tortas Paukščių pienas
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Tortas „Juodasis miškas“
Biskvitinis medaus tortas "Sodžius"
Saldainiai Rafaelo
Šokoladinis maskarponės tortas su kava
Raudonojo aksomo tortas
Šokoladinis tiramisų tortas
Tortas "Krepvilis"
Velykiniai lizdeliai - šokoladiniai mufinai
KONDENSUOTO PIENO PYRAGAS
Klasikinis medaus tortas
Velykinis „Napoleonas“
TORTAS SU MASCARPONE SŪRIU
Gaivus nekeptas tortas su rikota
Tortas su bananais „Kurmio kalnelis“
Bene gardžiausi keksiukai – su obuoliais ir traškia kokosų plutele
„Garbanotas“ pyragas su varškės įdaru.
LABAI SKANUS ŠOKOLADINIS TINGINIO TORTAS
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Šokoladinis kavos tortas