LAŠIŠA SU ŽIRNELIŲ PADAŽU
Kategorija: Žuvies patiekalai
Gaminimas;
Žuvies file gabaliukus ištryniau prieskoniais,biški druskos ir apšlakščiau citrinos sultimis bei alyvuogių aliejumi.
Sudėjau į kepimo indą ir kepiau 180l.apie 15-20 min.
Padažas;
Į keptuvę įpyliau grietinėlės,subėriau koncervuotus žirnelius ir kaitinau kol padažas pradėjo tirštėti.Paskaninau druska,pipirais,įlašinau citrinos sulčių.
SKANAUS
Žuvies file gabaliukus ištryniau prieskoniais,biški druskos ir apšlakščiau citrinos sultimis bei alyvuogių aliejumi.
Sudėjau į kepimo indą ir kepiau 180l.apie 15-20 min.
Padažas;
Į keptuvę įpyliau grietinėlės,subėriau koncervuotus žirnelius ir kaitinau kol padažas pradėjo tirštėti.Paskaninau druska,pipirais,įlašinau citrinos sulčių.
SKANAUS
Šventėms – tortas „Snickers“
Troškinta aviena su moliūgais
Žirniu sriuba kitaip
Lašišos iešmeliai
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
ŽUVIES SUKTINUKAI
Plekšnė ir upėtakis orkaitėje
Krabų lazdelių ir sūrio mini rožytės
Kokosų piene troškinta lašiša su daržovėmis.
ŽUVIES KUKULIAI POMIDORŲ PADAŽE
Indiškai kepta lašiša
Lašiša su špinatų ir pomidorų padažu
Pica su rūkyta lašiša ir pomidorais
Gaivios salotos su kepta lašiša
POMIDORŲ IR ŽUVIES TROŠKINYS
MAKARONAI SU RŪKYTA LAŠIŠA IR BROKOLIAIS
ŽUVIES KOTLETUKAI SU PADAŽU
Sushi
Traški žuvies filė, kepta orkaitėje
Karpio kepsnys su daržovėmis
TRAŠKŪS ŽUVIES GABALĖLIAI SU PADAŽU
ORKAITĖJE KEPTA LAŠIŠA SU GARSTYČIOMIS IR ČESNAKU
“Pagerinta” perlinių kruopų košė
LAŠIŠOS SRIUBA