VIRTI VĖŽIAI
Kategorija: Žuvies patiekalai
- Reikes mums:
- gyvi vėžiai: nedidelio kiekio
- druska: 1 valgomojo šaukšto
- krapai: 1 saujos
- Iš pradžių užvirkite vandenį, pasūdykite ir įdėkite krapus.
- Tuomet į verdantį vandenį sukrėskite vėžius, virkite maždaug 8 minutes, išimkite bei skanaukite!
Kiaušinius dažome natūraliai
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Sriuba su lašišomis
Šniceliai su balta duona ir padažu
VEGETARIŠKA KUSKUSO IR DARŽOVIŲ UŽKEPĖLĖ
Grybai su šonine
LAŠIŠOS SRIUBA
RYŽIŲ IR DARŽOVIŲ UŽKEPĖLĖ
Trinta brokolių ir sūrio sriuba
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
Lietiniai su grybų įdaru
Daržovių pyragas
Pikantiškas paštetas su figom
Pomidorų sriuba su kukulaičiais
Vištiena su kariu
PERLINIŲ KRUOPŲ SRIUBA SU VIŠTIENA
TINGINIAI - EŽIUKAI ARBA DURNIUKAI
Prancūziška sūrio ir vištienos sriuba
MAKARONAI SU RŪKYTA VIŠTIENA, BROKOLIAIS IR POMIDORŲ PASTA
Kaip sustiprinti imunitetą: trys paprasti receptai
ŠVELNIAI ŠILDANTI MORKŲ IR FARŠO SRIUBA
BROKOLIENĖ - NUSTEBSITE KAIP SKANU!
Baklažanų apkepas
AVINŽIRNIŲ MALTINUKAI - PATIKS NE TIK VEGETARAMS!