Makaronai su krevetėmis ir grietinėlės padažu

Kategorija: Makaronai, pica / Žuvies patiekalai


Makaronai su krevetėmis ir grietinėlės padažu

Paskelbė:
19 Gruodžio 2020

Ingredientai


    • makaronų: 400 gramų (kokių tik norisi)
    • sviesto: 150 gramų
    • krevečių: 200 gramų
    • česnako: 2 skiltelių
    • grietinėlės: 200 mililitrų
    • druskos
    • baziliko
    • pipirų
    • kietojo sūrio: 100 gramų


  1. Recepto paruošimas

  2. 1. Pirmiausia į verdantį pasūdytą vandenį sudedame makaronus ir verdame minute mažiau nei yra nurodyta ant pakuotės.
  3. 2. Per tą laiką, kol makaronai verda, ištirpiname keptuvėje sviestą.
  4. 3. Į sviestą sudedame krevetes bei susmulkintą česnaką.
  5. 4. Kepame maždaug 5 minutes, tada supilame grietinėlę, suberiame baziliką bei druską su pipirais (prieskonių dedame pagal savo skonį). Dar kepame maždaug 3 minutes.
  6. 5. Išvirus makaronams, nupilame nuo jų vandenį ir ant makaronų užpilame paruoštą krevečių ir grietinėlės padažą.
  7. 6. Išmaišome ir patiekdami ant kiekvienos porcijos užbarstome tarkuoto kietojo sūrio. Lepinamės!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: