Įdaryti kiaušiniai su tunu ir raudonaisiais svogūnais

Kategorija: Užkandžiai / Žuvies patiekalai


Įdaryti kiaušiniai su tunu ir raudonaisiais svogūnais

Paskelbė:
21 Lapkričio 2024

Ingredientai

  • Kiaušiniai: 6 vnt.
  • Konservuotas tunas (savo sultyse arba aliejuje): 1 skardinė (apie 150 g)
  • Raudonasis svogūnas: 1 nedidelis
  • Majonezas: 1 valgomasis šaukštas
  • Graikiškas jogurtas: 2 valgomieji šaukštai
  • Druska: pagal skonį
  • Svogūnų laiškai: papuošimui



Recepto paruošimas

1. Kiaušinius sudėkite į puodą su šaltu vandeniu, užvirkite ir virkite apie 10 minučių, kol jie taps kietai virti.

2. Išvirusius kiaušinius perkelkite į šaltą vandenį ir palikite atvėsti.

3. Atvėsusius kiaušinius nulupkite ir perpjaukite išilgai per pusę.

4. Atsargiai išimkite trynius ir sudėkite juos į dubenį.

5. Raudonąjį svogūną smulkiai supjaustykite.

6. Į dubenį su tryniais pridėkite nusunktą tuną, smulkintą raudonąjį svogūną, majonezą ir graikišką jogurtą.

7. Pagardinkite druska pagal skonį.

8. Viską gerai išmaišykite, kol gausite vientisą masę.

9. Gautą įdarą šaukšteliu dėkite į kiaušinių baltymų puseles, lygiai paskirstydami.

10. Patiekdami papuoškite smulkintais svogūnų laiškais.

11. Santrauka:Įdaryti kiaušiniai su tunu ir raudonaisiais svogūnais – tai greitai paruošiamas ir skanus užkandis, tinkantis įvairioms progoms. Šis patiekalas sujungia švelnų kiaušinių skonį su sūriu tunu ir gaiviais raudonaisiais svogūnais, sukuriant harmoningą skonio derinį. Be to, jį galima lengvai pritaikyti pagal savo skonį, keičiant ingredientus ar pridedant papildomų prieskonių.


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: