Taupūs tuno ir bulvių kepsneliai
Kategorija: Žuvies patiekalai / Bulvių patiekalai
Ingredientai
- Tunas: 140 g
- Bulvės: 250 g
- Morkos: 100 g
- Fermentinis sūris: 60 g
- Džiūvėsėliai: 40 g
- Druska: pagal skonį
- Krapai: kelios šakelės
Recepto paruošimas
1. Bulves nuskusti, supjaustyti gabalėliais ir išvirti. Leisti atvėsti.
2. Morka nuskusti ir smulkiai sutarkuoti. Taip pat sutarkuoti ir sūrį.
3. Nuo tuno nupilti skystį ir sudėti tuną į dubenėlį. Šalia sudėti virtas bulves, ir tarkuotas morkas su sūriu. Viską sumaišyti ir trinti šakute, kol gausis daugiau mažiau vientisa masė.
4. Į masę suberti džiūvėsėlius ir kapotus krapus. Dar kartą gerai išmaišyti.
5. Suformuoti rutuliukus ir juos išdėlioti kepimo popieriumi ištiestoje skardoje.
6. Orkaitę įkaitinti iki 180 C temperatūros ir kepti apie 20 min.
Karališkos bulvės
Orkaitėje keptos bulvės su avinžirnių įdaru
BULVIŲ PYRAGAS SU BROKOLIAIS IR SŪRIU
Bulvių kepsneliai su sūriu ir kumpiu
Orkaitėje kepti bulvių kotletai su rūkyta vištiena ir sūriu
Grikių dubenėlis su lašiša
Žymusis itališkas bulvių pyrgas su kumpiu ir sūriu
Pavyko tobulai: varškės ir virtų bulvių apkepas
LABAI SKANUS TUNO PYRAGAS - TORTAS SU BATONU IR KIAUŠINIAIS
Traškūs bulvių kepsneliai su lašiša
Švilpikai iš saldžių bulvių
Skanu, greita ir pigu! Bulvių kotletai, galima daryti su įdaru ir be
Tuna melt - keptas sumuštinis su tunu ir sūriu
Bulvių "kišenėlės"
Labai skanios salotos su silke
Bulvių pyragas su sūriu ir česnaku
Bulvių kroketai su varške ir sūriu
Bulvinukai su miško grybais
Skaniausias pasaulyje bulvių vyniotinis su faršu
VIRTŲ BULVIŲ KUKULIUKAI
Kaimiški tradiciniai bulviniai vėdarai su pienu
Mėsa su bulvėmis puodynėje arba kepimo skardoje
Bulvių apkepėlė - tobulai vakarienei su stikline kefyro!
KEPTI MĖSOS FARŠO KUKULIAI SU BULVĖMIS