Desertai, saldumynai ir saldainiai, spurgos, churros, šokoladinis padažas
Kategorija: Bulvių patiekalų receptai

Ingredientai
- Bulvės: 2 kg
- Vištienos blauzdelės: 16 vnt.
- Prieskoniai vištienai: 3 arb. š.
- Druska: pagal skonį
- Pipirai: pagal skonį
Recepto paruošimas
1. Bulvės nuskusti ir sutarkuoti bulvių tarkavimo mašina.
2. Bulvių tarkius pagardinti druska ir pipirais. Gerai išmaišyti.
3. Vištienos blauzdeles sudėti į didelį dubenį ir apiberti prieskoniais. Labai gerai išmaišyti, kad visos kulšelės pasidengtų prieskoniais.
4. Bulvių tarkius supilti į didelę skardą ir ant jų išdėlioti prieskoniuotas blauzdeles.
5. Orkaitę įkaitinti iki 180 C temperatūros ir dėti kepti viską apie 60-90 min.
6. Patiekti ir skanauti!
Panašūs receptai

Karališkos bulvės

Taupūs tuno ir bulvių kepsneliai

Bulviniai švilpikai lydyto sūrelio padaže

Bulvių pica su sūdyta lašiša

Bulviniai blynai su žuvimi

Varškės ir bulvių švilpikai orkaitėje

Bulvių apkepas - kugelis su šonine ir pievagrybių padažu

BULVIŲ PYRAGAS SU BROKOLIAIS IR SŪRIU

BULVINIAI BLYNAI SU ŽUVIMI

Bulviniai blynai su mėsos įdaru

BULVIŲ PLOKŠTAINIS. KUGELIS

Bulvių lizdeliai su vištiena orkaitėje