Desertai, saldumynai ir saldainiai, spurgos, churros, šokoladinis padažas
Kategorija: Bulvių patiekalų receptai
Ingredientai
- Bulvės: 2 kg
- Vištienos blauzdelės: 16 vnt.
- Prieskoniai vištienai: 3 arb. š.
- Druska: pagal skonį
- Pipirai: pagal skonį
Recepto paruošimas
1. Bulvės nuskusti ir sutarkuoti bulvių tarkavimo mašina.
2. Bulvių tarkius pagardinti druska ir pipirais. Gerai išmaišyti.
3. Vištienos blauzdeles sudėti į didelį dubenį ir apiberti prieskoniais. Labai gerai išmaišyti, kad visos kulšelės pasidengtų prieskoniais.
4. Bulvių tarkius supilti į didelę skardą ir ant jų išdėlioti prieskoniuotas blauzdeles.
5. Orkaitę įkaitinti iki 180 C temperatūros ir dėti kepti viską apie 60-90 min.
6. Patiekti ir skanauti!
Panašūs receptai
Karališkos bulvės
Taupūs tuno ir bulvių kepsneliai
Bulviniai švilpikai lydyto sūrelio padaže
Bulvių pica su sūdyta lašiša
Bulviniai blynai su žuvimi
Varškės ir bulvių švilpikai orkaitėje
Bulvių apkepas - kugelis su šonine ir pievagrybių padažu
BULVIŲ PYRAGAS SU BROKOLIAIS IR SŪRIU
BULVINIAI BLYNAI SU ŽUVIMI
Bulviniai blynai su mėsos įdaru
BULVIŲ PLOKŠTAINIS. KUGELIS
Bulvių lizdeliai su vištiena orkaitėje