Keptos dorados orkaitėje su pomidorais

Kategorija: Žuvies patiekalai


Keptos dorados orkaitėje su pomidorais

Paskelbė:
24 Kovo 2024

Ingredientai

  • dorados: 2
  • kokteiliniai pomidorai: 250 gramų
  • česnakas: 4 skiltelių
  • citrinos: 1
  • alyvuogių aliejus: 2-3 valgomųjų šaukštų
  • druska
  • šviežiai malti juodieji pipirai



Recepto paruošimas

1. Iš pradžių doradas įpjauname įstrižai, pabarstome druska ir pipirais, vidų irgi pabarstome druska.

2. Citriną supjaustome griežinėliais ir sudedame į vidų.

3. Apšlakstome alyvuogių aliejumi ir sudedame į kepimo indą.

4. Pomidoriukus įpjauname, o česnaką sutraiškome, sudedame prie žuvies.

5. Kepame įkaitintoje orkaitėje iki 200 laipsnių temperatūros maždaug 15-20 minučių.

6. Prieš patiekdami sumaišome pomidorus su susidariusiu padažu. Galima į padažą įmaišyti balzamiko acto. Lepinamės!


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: