karštos lašišos salotos su saldžiarūgščiu užpilu

Paskelbė:
21 Gruodžio 2021

Ingredientai


  • salotų mišinys: 2 saujų
  • lašišos pjausniai su oda: 2
  • citrinos sultys: 2 šaukštų
  • skystas medus: 2 šaukštų (naudoju "Brolių medus" produkciją)
  • "Dižono" garstyčios: 2 šaukštų
  • vyšniniai pomidorai: 1 saujos
  • druska: žiupsnelio
  • malti pipirai: žiupsnelio

  • Užpilui:
    • medus: 2 šaukštų
    • citrinos sultys: iš 0,5 vnt.
    • alyvuogių aliejus: 2 šaukštų
    • čili pipiro drožlės: žiupsnelio


Recepto paruošimas


1. Iš pradžių užpilui visus ingredientus sumaišome iki vientisos masės ir padedame į šaldytuvą kol prireiks. Ragaujame ir koreguojame proporcijas pagal savo skonį, padažas turi gautis saldžiarūgštis.
2. Pasigaminkite marinatą lašišai: Garstyčias sumaišykite su medumi, citrinos sultimis, druska ir pipirais. Ištepkite lašišą ir palikite kelioms minutėms pasimarinuoti.
3. Po to į keptuvę pilkite šlakelį aliejaus ir iškepkite lašišos pjausnius.
4. Paskui keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus ir lengvai apkepinkite pomidorus.
5. Tada į lėkštes lygiomis dalimis dėkite salotų mišinio, keptus pomidorus ir dėkite dar karštą lašišą.
6. Apšlakstykite pasigamintu užpilu. Patiekite ir skanaukite!
7. Patarimas: Jeigu turimas medus yra sukietėjęs - pašildome jį trumpai.

Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно