Rūkytos lašišos užtepėlė su maskarpone

Kategorija: Padažai, užpilai, pagardai / Žuvies patiekalai


Rūkytos lašišos užtepėlė su maskarpone

Paskelbė:
23 Geg. 2022
Lengvai bei greitai pagaminama lašišos užtepėlė su maskarponės sūriu, kuri tikrai pavyks visiems. Ji puikiai tinka tiek pusryčiams, tiek gražiai patiekta gali papuošti ir švenčių stalą. 

Tad išmėginkite ir manau išsisaugosite šį receptą ateičiai, nes jis niekada nenuvilia!



Ingredientai



  • maskarponė: 200 gramų
  • majonezas: ~3-4 valgomųjų šaukštų
  • rūkyta lašiša: 150 gramų (tinka ir upėtakis)
  • citrinpipiriai
  • druska
  • krapai

Recepto paruošimas



1. Pirmiausia maskarponę gerai išplakame su majonezu.
2. Tada rūkytą lašišą arba upėtakį susmulkiname (galite sutrinti trintuvu).
3. Tuomet gautą trintą masę įmaišome į maskarponės ir majonezo masę, pagardiname pagal savo skonį druska ir citrinpipiriais, taip pat susmulkintais krapais.
4. Patarimas: Užtepėlė gausis dar šventiškesnė, jeigu į ją įmaišysite 1-2 valgomuosius šaukštus ikrų, bet tai nėra būtina.
5. Patiekiame su mėgstama duonele arba skrebučiais. Skanaujame!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: