Greita žuvis tešloje - skani ir karšta, ir šalta

Paskelbė:
20 Gruodžio 2021
600 gramųžuvies filė (baltos žuvies)
šiek tiekcitrinų sulčių
šiek tiekkrapų (smulkintų)
šiek tiekpipirų
šiek tiekaliejaus (kepimui)
TEŠLAI:
2 vienetaikiaušinių
3 šaukštaimiltų (su kaupu)
2 šaukštaimajonezo
šiek tiekdruskos

Gaminame:

1.Žuvies filė nuplauti, gerai nusausinti, supjaustyti juostelėmis, apšlakstyti citrinos sultimis ir šiek tiek pagardinti druska.

2.Kiaušinius išplakti su prieskoniais, įdėti majonezą, suberti miltus, smulkintus krapus ir gerai išmaišyti.

3.Kiekvieną žuvies gabalėlį pamirkyti tešloje ir apkepti keptuvėje iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies.

Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно