Greita žuvis tešloje - skani ir karšta, ir šalta
Kategorija: Žuvies patiekalai
600 gramų | žuvies filė (baltos žuvies) | |
šiek tiek | citrinų sulčių | |
šiek tiek | krapų (smulkintų) | |
šiek tiek | pipirų | |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) | |
TEŠLAI: | ||
2 vienetai | kiaušinių | |
3 šaukštai | miltų (su kaupu) | |
2 šaukštai | majonezo | |
šiek tiek | druskos |
Gaminame:
1.Žuvies filė nuplauti, gerai nusausinti, supjaustyti juostelėmis, apšlakstyti citrinos sultimis ir šiek tiek pagardinti druska.
2.Kiaušinius išplakti su prieskoniais, įdėti majonezą, suberti miltus, smulkintus krapus ir gerai išmaišyti.
3.Kiekvieną žuvies gabalėlį pamirkyti tešloje ir apkepti keptuvėje iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies.
Keptuvėje kepta silkė alaus tešloje
Traški žuvies filė, kepta orkaitėje
Vistiena pataluose su majonezu
Žuvis tešloje, kepta ant grilio
SKANŪS ŽUVIES KOTLETAI
TRAŠKŪS ŽUVIES GABALĖLIAI SU PADAŽU
ŽUVIES KOTLETUKAI SU PADAŽU
ŽUVIES SUKTINUKAI
ŽUVIES SUKINUKAI
ŽUVIES KUKULIAI POMIDORŲ PADAŽE
DANIŠKI ŽUVIES KOTLETAI
Puikus užkandis iš vištos file
Keptuvėje kepti traškūs vištienos kepsneliai kefyro tešloje
Žuvies apkepas su bulvėmis ir moliūgu
Bulviniai blynai su žuvimi
ŽUVIES SRIUBA
BULVINIAI BLYNAI SU ŽUVIMI
ŽUVIES KEPSNELIAI
Panini sumuštinis su vištiena
Vištienos ir cukinijų apkepas
Žuvies ir pomidorų troškinys su aštriu padažu
SLUOKSNIUOTOS TEŠLOS ŽUVIES PYRAGAS
KEPTOS ŽUVIES MIŠRAINĖ SU AVINŽIRNIAIS IR SALIERAIS
ŽUVIES APKEPAS SU CUKINIJA IR RIKOTA