Greita žuvis tešloje - skani ir karšta, ir šalta

Kategorija: Žuvies patiekalai


Greita žuvis tešloje - skani ir karšta, ir šalta

Paskelbė:
20 Gruodžio 2021
600 gramųžuvies filė (baltos žuvies)
šiek tiekcitrinų sulčių
šiek tiekkrapų (smulkintų)
šiek tiekpipirų
šiek tiekaliejaus (kepimui)
TEŠLAI:
2 vienetaikiaušinių
3 šaukštaimiltų (su kaupu)
2 šaukštaimajonezo
šiek tiekdruskos

Gaminame:

1.Žuvies filė nuplauti, gerai nusausinti, supjaustyti juostelėmis, apšlakstyti citrinos sultimis ir šiek tiek pagardinti druska.

2.Kiaušinius išplakti su prieskoniais, įdėti majonezą, suberti miltus, smulkintus krapus ir gerai išmaišyti.

3.Kiekvieną žuvies gabalėlį pamirkyti tešloje ir apkepti keptuvėje iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies.

Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: