Skaniai sūdyta skumbrė namuose

Paskelbė:
27 Vasario 2022
Skumbrė man asmeniškai viena iš pačių skaniausių žuvų. Tai labai skani, riebi žuvis, kuri labai gerai dera su beveik bet kokiu garnyru, o citrina arba petražolės tik pagerins jos skonį. Taip pat, šioje žuvyje daug baltymų (19 gramų - 100 gramų produkto) ir gerųjų riebalų (13 gramų - 100 gramų produkto).




Ingredientai



  • šaldytos skumbrės: 2
  • vanduo: 500 mililitrų
  • druska: 50 gramų
  • cukrus: 1 arbatinio šaukštelio
  • juodieji pipirai: 10 žirnelių
  • lauro lapai: 3


Recepto paruošimas



1. Pirmiausia atšildome šaldytas skumbres.
2. Tada nupjauname galvas ir uodegas. Kruopščiai išvalome žuvį ir nuplauname po tekančiu vandeniu.
3. Supjaustome skumbrę gabaliukais.
4. Paruošiame sūrymą: Užverdame 0,5 litro vandens, įberiame druskos, cukraus, sudedame pipirus bei lauro lapus.
5. Po to sudedame skumbrės gabaliukus į stiklainį, ant viršaus užpilame sūrymu.
6. Paliekame skumbrę sūdytis bent 8 valandas.
7. Jeigu viską atliksite pagal mūsų receptą, jūsų sūdyta skumbrė gausis nuostabaus skonio ir elastingos struktūros. Galima ją patiekti kaip užkandį arba kartu su garnyru: žaliais svogūnais, virtomis bulvėmis, virtais kiaušiniais ar net marinuotais grybais. Skanaus!
Pasidalinkite receptu!
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis:
Регистрация
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 12.1 бесплатно