Keptas jūrų vilkas - žuvis kepta keptuvėje
Kategorija: Žuvies patiekalai
Visai neseniai išmėginau rūkytą jūrų vilką ir galiu tik pakartoti, kad tikrai labai patiko. Daugelis sako, kad šią žuvį taip teisingiausia ruošti, bet aš norėjau paeksperimentuoti ir paruošti ją paprastai - iškepti keptuvėje. Rūkytas patiko labiau, bet ir kepta ši žuvis tikrai skani, patiekus su mėgstamu garnyru, skanūs pietūs ar vakarienė garantuoti.
1. Šį kartą aš žuvį iškepiau visai paprastai. Išdorotą jūsų vilkas supjaustykite gabalais.
2. Tada įtrinkite druska ir pipirais, pavoliokite miltuose.
3. Kepkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi. Miltai neleis žuviai subyrėti, kepant susidarys itin skani traški plutelė.
4. Patiekiame su šviežiomis daržovėmis arba kitu mėgstamu garnyru. Skanaujame!
Ingredientai
- jūros vilkai: 1 (~1 kilogramo svorio)
- druska
- pipirai
- aliejus (žuvies kepimui)
- miltai: 3 šaukštų
Recepto paruošimas
1. Šį kartą aš žuvį iškepiau visai paprastai. Išdorotą jūsų vilkas supjaustykite gabalais.
2. Tada įtrinkite druska ir pipirais, pavoliokite miltuose.
3. Kepkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi. Miltai neleis žuviai subyrėti, kepant susidarys itin skani traški plutelė.
4. Patiekiame su šviežiomis daržovėmis arba kitu mėgstamu garnyru. Skanaujame!
Raktažodžiai:
žuvis, keptas juru vilkas, juru vilkas, druska, pipirai, miltai, aliejus, žuvis keptuveje, kepta zuvis
FOLIJOJE KEPTA LAŠIŠA SU CITRINA IR ROZMARINAIS
Virtų kiaušinių dieta: per 2 savaites numeskite iki 11 kilogramų!
Žuvis tešloje, kepta ant grilio
Jūros lydeka kepta (ar troškinta) orkaitėje
RŪKYTOS ŽUVIES MIŠRAINĖ
Kaip teisingai kepti mėsą ir žuvį… 11 auksinių patarimų
Keptuvėje kepta silkė alaus tešloje
Kaip greitai atšildyti šaldytą mėsą arba žuvį?
ŽUVIES KOTLETAI | RECEPTAS
Kaimiška žuvienė su ryžiais
KEPTOS ŽUVIES MIŠRAINĖ SU AVINŽIRNIAIS IR SALIERAIS
ŽUVIES IR KUKURŪZŲ MIŠRAINĖ
Keptas brandintos jautienos antrekotas ir kumpis
SLUOKSNIUOTOS TEŠLOS ŽUVIES PYRAGAS
Kamado grilyje keptos karališkos krevetės be kiauto su daržovėmis
Kepta skumbrė grilyje
ŽUVIES KOTLETUKAI SU PADAŽU
Kaip paruošti triušį arba skani troškinta triušiena
Vištiena orkaitėje su raugintais kopūstais
Trumpa picos istorija
Kepta upėtakio filė su citrininiu padažu
RŪKYTOS ŽUVIES MIŠRAINĖ SU RYŽIAIS
Labai skanūs ir traškūs vištienos gabaliukai
Indiškai kepta lašiša