RŪKYTOS ŽUVIES MIŠRAINĖ
Kategorija: Salotos, mišrainės / Žuvies patiekalai
- karšto rūkymo žuvis (labai tinka ešerys arba jūros lydeka)
- svogūnai: 1
- obuoliai: 1
- konservuoti žirneliai: pagal skonį
- penkių pipirų mišinys
- svogūno laiškai
- krapai
- aliejus
- majonezas
- Iš pradžių pakepame susmulkintą svogūną ant šlakelio aliejaus, kol truputį pagels. Paliekame atvėsti.
- Tuomet išdarinėjame rūkytą žuvį, plėšome ją gabaliukais bei dedame į salotinę. Suberiame žirnelius (be skysčio), sudedame kubeliais supjaustytą obuolį bei kepintus svogūnus. Supjaustome svogūno laiškus ir krapus bei taip pat sudedame į salotinę. Pagardiname pipirais. Druskos į šią tikrai nereikia, nes žuvis dažnai būna ir taip ganėtinai sūroka.
- Galiausiai sumaišome viską su majonezu arba aliejumi (čia jau kaip jums skaniau). Patiekiame ir skanaujame!
Jūros lydeka kepta (ar troškinta) orkaitėje
Kiaušinius dažome natūraliai
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
RŪKYTOS ŽUVIES IR PIEVAGRYBIŲ MIŠRAINĖ
Lydeka troškinta su pomidorais ir bazilikais
Šventėms – tortas „Snickers“
ŽIRNELIŲ IR ŽUVIES MIŠRAINĖ
ŠPINATŲ IR ŽUVIES PYRAGAS
Lašišos iešmeliai
RŪKYTOS ŽUVIES MIŠRAINĖ SU RYŽIAIS
ŽUVIES MALTINUKAI SU PADAŽU
Gardi mišrainė su rūkyta lašiša
Ko daugiau žuvys teikia – naudos ar žalos, atsako mokslininkai
ŽUVIES KUKULIAI POMIDORŲ PADAŽE
Mišrainė su rūkyta menke
Aštri menkių mišrainė su krienais
KEPTOS ŽUVIES MIŠRAINĖ SU AVINŽIRNIAIS IR SALIERAIS
Makaronai su jūros gėrybių ir šoninės padažu
Menkė džiūvėsėliuose su bulvių koše
Jautienos troškinys su daržovėmis
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
Sūdyta skumbrė su prieskoniais
TAILANDIETIŠKI ŽUVIES KEPSNELIAI
Tuno filė kotletai. Sotus receptas, kai nesinori mėsos