RŪKYTOS ŽUVIES MIŠRAINĖ

Kategorija: Salotos, mišrainės / Žuvies patiekalai


RŪKYTOS ŽUVIES MIŠRAINĖ

Paskelbė:
27 Kovo 2019

    • karšto rūkymo žuvis (labai tinka ešerys arba jūros lydeka)
    • svogūnai: 1
    • obuoliai: 1
    • konservuoti žirneliai: pagal skonį
    • penkių pipirų mišinys
    • svogūno laiškai
    • krapai
    • aliejus
    • majonezas
  1. Iš pradžių pakepame susmulkintą svogūną ant šlakelio aliejaus, kol truputį pagels. Paliekame atvėsti.
  2. Tuomet išdarinėjame rūkytą žuvį, plėšome ją gabaliukais bei dedame į salotinę. Suberiame žirnelius (be skysčio), sudedame kubeliais supjaustytą obuolį bei kepintus svogūnus. Supjaustome svogūno laiškus ir krapus bei taip pat sudedame į salotinę. Pagardiname pipirais. Druskos į šią tikrai nereikia, nes žuvis dažnai būna ir taip ganėtinai sūroka.
  3. Galiausiai sumaišome viską su majonezu arba aliejumi (čia jau kaip jums skaniau). Patiekiame ir skanaujame!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: