Vilkžuvės kepsniai grietinėlės padaže
Kategorija: Žuvies patiekalai
Ingredientai
- vilkžuvės kepsniukai: 3
- druska
- žuvies prieskoniai
- liesa grietinėlė: 400 mililitrų
- krapai: žiupsnelio
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia žuvį įtrinkite prieskoniais ir palikite porai valandų marinuotis.
2. Po to dėkite žuvį į troškintuvą ir kepkite maždaug 20 minučių.
3. Per tą laiką išsiskirs žuvies sultys, jas nupilkite.
4. Tada užpilkite grietinėle, pabarstykite krapais ir dar kepkite maždaug 10-15 minučių. Patiekite ir lepinkitės!
Lydeka grietinėlės ir krapų padaže
Spageti žuvies ir grietinėlės padaže
ŽUVIES KUKULIAI ČESNAKINIAME GRIETINĖLĖS PADAŽE
SLUOKSNIUOTOS TEŠLOS ŽUVIES PYRAGAS
Keptas upėtakis su voveraičių ir grietinėlės padažu
TRAŠKŪS ŽUVIES GABALĖLIAI SU PADAŽU
Jūros lydeka kepta (ar troškinta) orkaitėje
Kepta višta kamado kepsninėje
Kepta įdaryta žuvis - skrumbrė su daržovių įdaru
Krevetės balto vyno padaže (keptuvėje)
Grietinėlėje troškinta žuvis - tilapija
Aromatingas karpis - negaliu nustoti valgyti
Žuvies ir jūros gėrybių troškinys
Skumbrė stiklainyje orkaitėje
Stirnienos mėsos troškinys
Tobulai skanūs kiaulienos kepsniukai
Keptuvėje kepti jūros lydekos kepsniai
Vištienos krūtinėlė orkaitėje
Kepta skumbrė grilyje
Keptuvėje kepta silkė alaus tešloje
Vištienos skrandukų ir širdelių troškinys su grietinėle ir daržovėmis
Lašiša grietinėlės padaže su špinatais ir pomidorais
Žuvies piršteliai orkaitėje
TAILANDIETIŠKI ŽUVIES KEPSNELIAI