RŪKYTOS ŽUVIES MIŠRAINĖ SU RYŽIAIS
Kategorija: Salotos, mišrainės / Žuvies patiekalai
- karštai rūkyta žuvis: 300 gramų
- švieži agurkai: 200-240 gramų
- virti ryžiai: 120 gramų (1 stiklinės)
- žali svogūno laiškai: 4-5
- majonezas: 4 valgomųjų šaukštų
- šviežiai malti pipirai: žiupsnelio
- Iš pradžių nulupkite žuvies skurą, atskirkite mėsą nuo kaulų. Pirštais žuvį susmulkinkite mažais šmoteliais.
- Tuomet jeigu agurkai padengti vašku, nuskuskite jų žievelę. Agurkus sutarkuokite "burokinės" tarkos pagalba.
- Tada smulkiai supjaustykite svogūnus. Visus produktus sumaišykite dubenyje.
- Rekomenduojame patiekti su juodos duonos riekele, labai tinka ši mišrainė prie šalto alaus bokalo. Skanaus!
Latviškas juodos duonos desertas
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
PIKANTIŠKA UŽKANDĖLĖ PRIE VYNO AR ALAUS
Kiaušinius dažome natūraliai
TRIUŠIENOS JUOSTELĖS ALAUS TEŠLOJE
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Pikantiški sausainiai su sūriu prie alaus
ŽUVIES IR KUKURŪZŲ MIŠRAINĖ
CUKINIJŲ APKEPAS SU VIŠTIENA
RŪKYTOS ŽUVIES MIŠRAINĖ
Orkaitėje kepti sumuštiniai su kumpiu ir sūriu
Kaip sustiprinti imunitetą: trys paprasti receptai
Šniceliai su balta duona ir padažu
ŽALIAVALGIŠKA "BALTOJI MIŠRAINĖ"
Tikras lietuviškas Kūčių stalas. Koks jis?
KALAKUTIENOS-JAUTIENOS MALTINUKAI
Sūdyta skumbrė su prieskoniais
Gardi mišrainė su rūkyta lašiša
Tzadziki padažas. pagardas prie mėsos, žuvies
SKANIAUSIA VIŠTIENA (MARINATAS VIŠTIENAI IR JAUTIENAI)
Farširuota skumbrė. Prabangus patiekalas šventiniam stalui
Menkė džiūvėsėliuose su bulvių koše