ŽIRNELIŲ IR ŽUVIES MIŠRAINĖ
Kategorija: Daržovių patiekalai / Salotos, mišrainės / Žuvies patiekalai
- rūkyta menkė: 400 gramų
- marinuoti žirneliai: 1 indelio
- svogūnai: 1 (didelio)
- kiaušiniai: 2
- majonezas: 3 šaukštų
- Pradžioje rūkytą menkę atsargiai suplėšome gabalėliais, išrankiojame kauliukus. Tuomet kietai išverdame kiaušinius, ganėtinai smulkiai supjaustome svogūną bei jį truputį pakepiname.
- Tada į rūkytą menkę suberiame žirnelius, sudedame pakepintus svogūnus bei susmulkintą jau išvirtą kiaušinį. Išmaišome su majonezu bei skanaujame!
RŪKYTOS ŽUVIES MIŠRAINĖ
ŽUVIES KUKULIAI POMIDORŲ PADAŽE
Kiaušinius dažome natūraliai
Aštri menkių mišrainė su krienais
Mišrainė su rūkyta menke
Vištienos kepenėlių ir pievagrybių mišrainė krepšeliuose
KEPTOS ŽUVIES MIŠRAINĖ SU AVINŽIRNIAIS IR SALIERAIS
RŪGŠTYNIŲ SRIUBĄ (SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE)
ŠPINATŲ IR ŽUVIES PYRAGAS
RŪKYTOS ŽUVIES IR PIEVAGRYBIŲ MIŠRAINĖ
ŽUVIES KOTLETAI | RECEPTAS
Vištienos galantinas. Įdaryta višta.
RŪKYTOS ŽUVIES MIŠRAINĖ SU RYŽIAIS
ŽALIAVALGIŠKA "BALTOJI MIŠRAINĖ"
Jautienos troškinys su daržovėmis
Silkės ir grybų mišrainė
ŽUVIES KOTLETUKAI SU PADAŽU
Gardi mišrainė su rūkyta lašiša
Menkė džiūvėsėliuose su bulvių koše
Su bulvėmis kepta silkės filė
Troškinta vištiena (vištienos "tušonkė")
POMIDORŲ IR ŽUVIES TROŠKINYS
SŪRIO IR KUMPIO MIŠRAINĖ SU MARINUOTAIS GRYBAIS
RECEPTAS: JAUTIENOS BEFSTROGENAS