RŪKYTOS ŽUVIES IR PIEVAGRYBIŲ MIŠRAINĖ
Kategorija: Salotos, mišrainės / Žuvies patiekalai
- pievagrybių: 14
- svogūnų: 1
- rūkytos žuvies: 200 gramų
- mėgstamo majonezo: 2 šaukštų
- Iš pradžių rūkytą žuvį išdarinėjame - nulupame odą, išrenkame kaulus. Smulkiai supjaustome.
- Tuomet pievagrybius smulkiai supjaustome bei apkepame su smulkiai supjaustytu svogūnu. Palaukiame, kol pilnai atvės.
- Po to pievagrybius sumaišome su žuvimi bei majonezu. Skanaujame!
RŪKYTOS ŽUVIES MIŠRAINĖ
Žuvimi įdaryti kiaušiniai
Gardi mišrainė su rūkyta lašiša
BULVINIAI BLYNAI SU ŽUVIMI
Vištienos kepenėlių ir pievagrybių mišrainė krepšeliuose
RŪKYTOS ŽUVIES MIŠRAINĖ SU RYŽIAIS
ŽIRNELIŲ IR ŽUVIES MIŠRAINĖ
Aštri menkių mišrainė su krienais
KEPTOS ŽUVIES MIŠRAINĖ SU AVINŽIRNIAIS IR SALIERAIS
Silkės ir grybų mišrainė
Keptų morkų mišrainė su voveraitėmis - privalo būti ant Kūčių stalo!
Menkė džiūvėsėliuose su bulvių koše
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Vištienos galantinas. Įdaryta višta.
Lašišos iešmeliai
Jūros lydeka kepta (ar troškinta) orkaitėje
Mišrainė su rūkyta menke
LENGVAS BULVIŲ IR PIEVAGRYBIŲ APKEPAS
Kopūstų ir krabų lazdelių mišrainė
ŽUVIES IR KUKURŪZŲ MIŠRAINĖ
DARŽOVIŲ IR MĖSYTĖS MIŠRAINĖ
ŽUVIES SUKINUKAI
Pietums – kiaulienos dešrelės su raugintais kopūstais
POMIDORŲ, PIEVAGRYBIŲ IR PORŲ SALOTOS (MIŠRAINĖ)