RŪKYTOS ŽUVIES IR PIEVAGRYBIŲ MIŠRAINĖ

Kategorija: Salotos, mišrainės / Žuvies patiekalai


RŪKYTOS ŽUVIES IR PIEVAGRYBIŲ MIŠRAINĖ

Paskelbė:
27 Kovo 2019

    • pievagrybių: 14
    • svogūnų: 1
    • rūkytos žuvies: 200 gramų
    • mėgstamo majonezo: 2 šaukštų
  1. Iš pradžių rūkytą žuvį išdarinėjame - nulupame odą, išrenkame kaulus. Smulkiai supjaustome.
  2. Tuomet pievagrybius smulkiai supjaustome bei apkepame su smulkiai supjaustytu svogūnu. Palaukiame, kol pilnai atvės.
  3. Po to pievagrybius sumaišome su žuvimi bei majonezu. Skanaujame!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: