Silkė su svogūnais, salierais ir pievagrybiais

Kategorija: Grybų patiekalai / Žuvies patiekalai


Silkė su svogūnais, salierais ir pievagrybiais

Paskelbė:
17 Gruodžio 2019
  • silkės: 2
  • svogūnai: 3
  • salierai: 0,5 vidutinio
  • pievagrybiai: 250 gramų
  • aliejus (kepimui)
  • druska
  • šviežiai malti pipirai
  • džiovintas čiobrelis (žiupsnelio)
  • tarkuotas muskato riešutas (žiupsnelio)
  • maltos kalendros grūdeliai (žiupsnelio)
  • petražolės

  1. Iš pradžių silkes išvalome ir jas supjaustome gabaliukais.
  2. Tuomet svogūnus supjaustome plunksnelėmis arba tiesiog pusžiedžiais.
  3. Tada salierą supjaustome šiaudeliais, o pievagrybius tiesiog griežinėliais.
  4. Po to svogūnus, salierus ir pievagrybius kiekvieną atskirai pakepiname su aliejumi.
  5. Kepame, kol suminkštės.
  6. Bebaigiant kepti pievagrybius, suberiame druską, pipirus bei prieskonius.
  7. Daržoves bei grybus atvėsiname, sumaišome.
  8. Patiekiame gražiai išdėliojusios silkę aplink daržoves ir grybus. Skanaujame!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: