Silkė su svogūnais, salierais ir pievagrybiais
Kategorija: Grybų patiekalai / Žuvies patiekalai
- silkės: 2
- svogūnai: 3
- salierai: 0,5 vidutinio
- pievagrybiai: 250 gramų
- aliejus (kepimui)
- druska
- šviežiai malti pipirai
- džiovintas čiobrelis (žiupsnelio)
- tarkuotas muskato riešutas (žiupsnelio)
- maltos kalendros grūdeliai (žiupsnelio)
- petražolės
- Iš pradžių silkes išvalome ir jas supjaustome gabaliukais.
- Tuomet svogūnus supjaustome plunksnelėmis arba tiesiog pusžiedžiais.
- Tada salierą supjaustome šiaudeliais, o pievagrybius tiesiog griežinėliais.
- Po to svogūnus, salierus ir pievagrybius kiekvieną atskirai pakepiname su aliejumi.
- Kepame, kol suminkštės.
- Bebaigiant kepti pievagrybius, suberiame druską, pipirus bei prieskonius.
- Daržoves bei grybus atvėsiname, sumaišome.
- Patiekiame gražiai išdėliojusios silkę aplink daržoves ir grybus. Skanaujame!
Silkė su svogūnais, salierais ir pievagrybiais
KEPTOS ŽUVIES MIŠRAINĖ SU AVINŽIRNIAIS IR SALIERAIS
TRINTA MOLIŪGŲ SRIUBA SU PIEVAGRYBIAIS IR SŪRIU
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Pikantiška silkė muskato riešuto ir kalendros marinate
Pyragas su silkių file ir pievagrybiais
Vištienos galantinas. Įdaryta višta.
Silkė su saulėgrąžomis - silkės mėgėjai labai giria tokį paruošimo būdą!
Keptuvėje keptos kepenėlės su pievagrybiais ir svogūnais
MAKARONAI SU ŠPINATAIS, PIEVAGRYBIAIS IR KARAMELIZUOTAIS SVOGŪNAIS
Nerealiai skani Kūčių silkė su morkomis, svogūnais ir razinomis
salotos su pupelėmis, pievagrybiais ir vištiena
Duonos riekelėje keptas kiaušinis
Su bulvėmis kepta silkės filė
PRANCŪZIŠKAS (DAUPHINOIS) BULVIŲ APKEPAS
MAMOS BULVINIAI RAGELIAI SU GRYBAIS
JAUTIENOS TROŠKINYS SU PIEVAGRYBIAIS
Spagečiai Su Vištiena
Silkė su karamelizuotais svogūnais ir spanguolėmis
RŪGŠTYNIŲ SRIUBĄ (SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE)
Silkė saldžiai rūgščiame marinate
Kiaušinių plaktienė su grietine ir kiaulienos smegenimis