Sveikuoliška pica vegetarams ir ne tik
Kategorija: Vegetariški / Veganiški
Kepdami šią picą pakeitėme tradicinius miltus speltos miltais, o ingredientams naudojame daržoves ir sūrius. Juk taip sveikiau! Šią picą labai paprasta ir greita išsikepti namuose.
Ingredientai
Ingredientai
- Pievagrybiai 6 vnt
- Raudonas svogūnas 1 vnt
- Tarkuotas sūris 150 g
- Pomidorų pasta 150 g
- Špinatai 2 sauja (-os)
- Mocarela 450 g
- JelapenasPagal skonį
- Alyvuogių aliejus 100 g
- Rozmarino šakelės 2 vnt
- Rukola 2 sauja (-os)
- Smulkinti pekano riešuta i1 sauja (-os)
- Speltos miltų mišinys picai 300 g
- Paruošiame tešlą picai ir leidžiame jai ramiai pabūti 1h 30 min.
- Praėjus pusantros valandos, gerai išminkome tešlą ir suformuojame picos pagrindą.
- Ištepame pagrindą aliejumi, pagardiname pipirais, padengiame špinatų sluoksniu (pačių špinatų smulkinti nereikia). Tuomet sudedame ant viršaus pertrintus pomidorus arba pomidorų padažą, raudonojo svogūno, mocarelos ir pievagrybių griežinėlius bei susmulkintą jelapeną (jeigu mėgstate aštriau - dėkite daugiau).
- Viską gausiai nuklojame tarkuotu sūriu, rukolos salotomis, smulkintais riešutais ir rozmarino šakelėmis.
- Kepame apie valandą iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
- Skanaus:)
Kiaušinius dažome natūraliai
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Trumpa picos istorija
Pica su mocarela ir pomidorais
Tikras lietuviškas Kūčių stalas. Koks jis?
Raudonas picos padažas
Pica su vištiena ir ananasais
Pica su faršu
Pica su balzamine vištiena
Naminė pica su dešrelėmis ir daržovėmis
Pica „Porkie“
Soti naminė pica
SUMUŠTINUKAI SU MOCARELA SŪRIU
CUKINIJŲ IR MORKŲ APEKPAS SU LAŠIŠA
Raudonojo aksomo tortas
Orkaitėje kepti sumuštiniai su kumpiu ir sūriu
Šventėms – tortas „Snickers“
Gruziniska "Charčio"
Itališkas baklažanų apkepas
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
Pica su tunu
PIEVAGRYBIŲ KIŠAS
Jautienos troškinys su daržovėmis
Sūrio mėgėjų pica