Veganiski virtinukai - labai skanus

Kategorija: Vegetariški / Veganiški


Veganiski virtinukai - labai skanus

Paskelbė:
13 Lapkričio 2019
  • Tešlai:
    • miltai: 500 gramų
    • vanduo: 300 mililitrų
    • druska: 1 nubraukto šaukštelio
  • Įdaras:
    • tofu sūris: 120 gramų (naudojau "Sojalita")
    • morkos: 1 (nedidelės)
    • smulkintas kopūstas: 200 gramų
    • malti pipirai: ketvirtadalio arbatinio šaukštelio
    • svogūnai: 1 (nedidelio)
    • krapai: kelių šakelių (arba šaukštelio džiovintų krapų)
    • saulėgrąžų aliejus: 3 šaukštų
    • druska
  1. Iš pradžių tešlai į dubenį įsijojame miltus, druską ir iš lėto maišydamos supilame vandenį.
  2. Užminkome tešlą. Minkome maždaug 7 minutes, tada tešla kočiojant nesitrauks.
  3. Apvyniojame maistine plėvele bei atidedame į šoną kambario temperatūroje maždaug 60 minučių subręsti.
  4. Tada įdarui svogūną susmulkiname mažais kubeliais, morką sutarkuojame, o kopūstą susmulkiname kiek įmanoma mažesniais gabaliukais.
  5. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame daržoves. Maišydamos kepiname, kol daržovės suminkštės.
  6. Sudedame susmulkintą tofu, susmulkintus krapus, pipirus, druskos pagal skonį ir išmaišome. Patroškiname, kol įdaras išsausės.
  7. Po to, iš tešlos iškočiojame ploną lakštą, stikline išspaudžiame apskritimus ir į jų centrą dedame įdaro.
  8. Suformuojame virtinukus/koldūnus. Į verdantį vandenį sudedame virtinukus ir verdame maždaug 7 minutes nuo virtinukų iškilimo į viršų.
  9. Valgome su mėgstamu padažu arba vienus. Skanaus!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: