Veganiski virtinukai - labai skanus
Kategorija: Vegetariški / Veganiški
- Tešlai:
- miltai: 500 gramų
- vanduo: 300 mililitrų
- druska: 1 nubraukto šaukštelio
- Įdaras:
- tofu sūris: 120 gramų (naudojau "Sojalita")
- morkos: 1 (nedidelės)
- smulkintas kopūstas: 200 gramų
- malti pipirai: ketvirtadalio arbatinio šaukštelio
- svogūnai: 1 (nedidelio)
- krapai: kelių šakelių (arba šaukštelio džiovintų krapų)
- saulėgrąžų aliejus: 3 šaukštų
- druska
- Iš pradžių tešlai į dubenį įsijojame miltus, druską ir iš lėto maišydamos supilame vandenį.
- Užminkome tešlą. Minkome maždaug 7 minutes, tada tešla kočiojant nesitrauks.
- Apvyniojame maistine plėvele bei atidedame į šoną kambario temperatūroje maždaug 60 minučių subręsti.
- Tada įdarui svogūną susmulkiname mažais kubeliais, morką sutarkuojame, o kopūstą susmulkiname kiek įmanoma mažesniais gabaliukais.
- Keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame daržoves. Maišydamos kepiname, kol daržovės suminkštės.
- Sudedame susmulkintą tofu, susmulkintus krapus, pipirus, druskos pagal skonį ir išmaišome. Patroškiname, kol įdaras išsausės.
- Po to, iš tešlos iškočiojame ploną lakštą, stikline išspaudžiame apskritimus ir į jų centrą dedame įdaro.
- Suformuojame virtinukus/koldūnus. Į verdantį vandenį sudedame virtinukus ir verdame maždaug 7 minutes nuo virtinukų iškilimo į viršų.
- Valgome su mėgstamu padažu arba vienus. Skanaus!
MIEŽIŲ KOŠĖ SU GRYBAIS IR TOFU
NEĮTIKĖTINAI SKANŪS KOTLETAI IR NEI GRAMO MĖSOS
VIRTINUKAI SU BULVIŲ IR SŪRIO ĮDARU
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
"TOFU" IEŠMELIAI
Kopūstų blyneliai
BALANDĖLIAI SU GRYBAIS
Neįtikėtinai skanūs kotletai ir nei gramo mėsos
PIEVAGRYBIŲ KIŠAS
VIŠTIENOS KEPENĖLĖS SU MORKOMIS IR GRYBAIS GRIETINĖLĖS PADAŽE
Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
Vištienos kepsnys su sūriu „Žalgiris“, vyšniniais pomidorais ir baziliku
Trapios tešlos pyragas su marcipano ir obuolių įdaru
Pica su voveraitėmis
Labai skanios spurgos
ŠPINATŲ IR ŽUVIES PYRAGAS
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Plikytos tešlos pyragėliai „Paris Brest“ su šokoladiniu kremu
LABAI SKANUS ŠOKOLADINIS TINGINIO TORTAS
RŪGŠTYNIŲ SRIUBĄ (SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE)
Lietinių kąsneliai su lašišomis
RECEPTAS: KINIŠKI BLYNAI (SCALLION PANCAKES)
KIAULIENOS TROŠKINYS "KELIAS Į VYRO ŠIRDĮ"
Žemaičių blynai su grybais ir daržovėmis