Veganiški obuoliniai putėsiai - raudona obuolienė
Kategorija: Vegetariški / Veganiški patiekalai / Desertų receptai

Ingredientai
- obuoliai: 1 (geriausia sultingas bei saldus)
- braškės: 3-4 (nėra būtina)
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia obuolį nuskuskite, supjaustykite ketvirčiais ir pašalinkite sėklalizdžius.
2. Vaisius sudėkite į stiklinę. Plakite rankiniu blenderiu, stipriai spausdami jį žemyn į stiklinės dugną.
3. Kai jau pasieksite dugną, toliau plakite judindami blenderį aukštyn bei žemyn, kol nelieka gumuliukų ir visa masė pavirsta putomis.
4. Patiekite ir suvartokite tuoj pat. Skanaus!
Panašūs receptai

Kaip paruošti tą patį plombyrą iš vaikystės

Saldainiai: braškės šokolade - greitai pagaminamas desertas

Citrininis morenginis vyniotinis, be miltų, su maskarponės kremu

Sviestinis kremas

Islandiškas rabarbarų trupiniuotis - pyragas su avižiniais dribsniais

Nevirta braškių uogienė

Desertas "Pavlova" - geriausias receptas

Nekepti veganiški pyragaičiai su riešutų sviestu

Maskarponės putėsiai su braškėmis

Veganezas - veganiškas majonezes

Šaldytos braškės (braškių tyrė)

Velykinis pyragas