Sviestinis kremas
Kategorija: Desertai
Kremas nors ir sviestinis, bet ne toks riebus, kaip sviestas+ sutirštintas pienas!
Puikiai laiko formą! Galima įdėti įvairių dažiklių ir daryti įvairius papuošimus (tada, po plakimo, atšaldykite kremą šaldytuve).
Ingredientai:
– 250 g sviesto (kambario temperatūros)
– 200 g cukraus pudros
– 100 ml pieno
– 1 pakelis vanilino
Paruošimo receptas
1. Pieną užvirinti ir ataušinti iki kambario temperatūros.
2. Visus komponentus sujungti.
3. Plakti mikseriu iki tol, kol masė netaps vienalytė, perlamutro spalvos. Apie 3-5 min.
4. Kartais tik po penktos minutės kremas ima plaktis, todėl plakite tol, kol nesusiplaks, ir geriau pačiu mažiausiu greičiu.
5. Nei su kombainu, nei su blenderiu, kaip rodo patirtis, kremas nesusiplaka, todėl jei nėra mikserio, tai plakite rankomis šluotele arba kuo jums patogu.
6. 5 minučių sviestinis kremas gaunasi purus, švelnus, su lengvu vanilės aromatu.
7. Galima pertepti tortukus ir pyragėlius (vyniotinius).
Puikiai laiko formą! Galima įdėti įvairių dažiklių ir daryti įvairius papuošimus (tada, po plakimo, atšaldykite kremą šaldytuve).
Ingredientai:
– 250 g sviesto (kambario temperatūros)
– 200 g cukraus pudros
– 100 ml pieno
– 1 pakelis vanilino
Paruošimo receptas
1. Pieną užvirinti ir ataušinti iki kambario temperatūros.
2. Visus komponentus sujungti.
3. Plakti mikseriu iki tol, kol masė netaps vienalytė, perlamutro spalvos. Apie 3-5 min.
4. Kartais tik po penktos minutės kremas ima plaktis, todėl plakite tol, kol nesusiplaks, ir geriau pačiu mažiausiu greičiu.
5. Nei su kombainu, nei su blenderiu, kaip rodo patirtis, kremas nesusiplaka, todėl jei nėra mikserio, tai plakite rankomis šluotele arba kuo jums patogu.
6. 5 minučių sviestinis kremas gaunasi purus, švelnus, su lengvu vanilės aromatu.
7. Galima pertepti tortukus ir pyragėlius (vyniotinius).
Kiaušinius dažome natūraliai
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Raudonojo aksomo tortas
Šventėms – tortas „Snickers“
Tortas „Paukščių pienas“, teisingiausias mano močiutės receptas
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
Aš daugiau nebeperku sviesto, o darau jį pati!
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Patarimas, kaip tinkamai užšaldyti produktus: svarbu žinoti vieną taisyklę.
Stulbinantis majonezas
Gardus ledų skonio kremas bet kokiems kepiniams!
Tortas „Juodasis miškas“
9 dalykai, kurių jokiu būdu negalima šildyti mikrobangų krosnelėje
Salotos „Šviežios“ iš agurkų žiemai
BALTAS SVIESTINIS PADAŽAS
“Bounty” – nekeptas varškės tortas
Labai skanios spurgos
Šniceliai su balta duona ir padažu
Biskvitinis medaus tortas "Sodžius"
Plikyta tešla. Iš jos galima gaminti plikytus pyragaičius (eklerus).
Kaip paruošti tą patį plombyrą iš vaikystės
Kopūstų blyneliai
3 geriausi naminių saldainių paruošimo receptai!
Tortas su bananais „Kurmio kalnelis“