Šaldytos braškės (braškių tyrė)
Kategorija: Desertų receptai

Šaltą (ar nelabai šaltą) žiemos dieną valgyti lyg ką tik iš daržo atneštų braškių tyrę yra tarsi kažkoks stebuklas - nerealiai gardu ir prisimeni vasarą!
Iš nurodytų ingredientų kiekių gaunasi 450 mililitrų indelis braškių tyrės.
1. Pirmiausia užsiauginkite arba nusipirkite braškių.:))
2. Tada pradžių braškes išplaukite.
3. Nuimkite žiedelius. Įdėkite į blenderį, įberkite cukraus bei sumalkite.
4. Tuomet supilkite braškių tyrę į šaldymui tinkamą indą bei įdėkite į šaldymo kamerą.
5. Štai ir viskas. Laukite žiemos ir skanaukite!
Iš nurodytų ingredientų kiekių gaunasi 450 mililitrų indelis braškių tyrės.
Ingredientai
- braškės: 400 gramų
- cukrus: 2 valgomųjų šaukštų
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia užsiauginkite arba nusipirkite braškių.:))
2. Tada pradžių braškes išplaukite.
3. Nuimkite žiedelius. Įdėkite į blenderį, įberkite cukraus bei sumalkite.
4. Tuomet supilkite braškių tyrę į šaldymui tinkamą indą bei įdėkite į šaldymo kamerą.
5. Štai ir viskas. Laukite žiemos ir skanaukite!
Panašūs receptai

Nevirta braškių uogienė

Maskarponės putėsiai su braškėmis

Nekeptas tortas su kondensuotu pienu

Nekeptas maskarponės pyragas su braškėmis

Pyragas su vaniliniu kremu ir braškėmis

Desertas: Braškių ir zefyrų iešmeliai su karameliniu padažu

Granolos ir varškės desertas pusryčiams

Lengvi ir gardūs braškiniai pyragaičiai

GRIETININIAI LEDAI (3 VARIANTAI

Braškių ir rabarbarų pyragas su morengu ir migdolais

Šaldytas braškinis Tiramisu su maskarpone ir grietinėle

Naminis braškių ir kivių marmeladas