Kaip paruošti tą patį plombyrą iš vaikystės
Kategorija: Desertų receptai
Ingredientai:
– sutirštintas pienas 200 ml
– grietinėlė 500 ml
– vafliai 2 vnt
Paruošimas:
1. Likus pusei valandos iki gaminimo pradžios, ataušinkite kaip reikiant šaldiklyje dubenį, kuriame plaksite masę, ir mikserio šluoteles.
2. Į paruoštą indą supilkite atšaldytą grietinėlę. Plakite didelėmis apsukomis 5-7 min bėgyje.
3. Kai grietinėlė taps pakankamai tiršta, plona srovele supilkite sutirštintą pieną. Plakite minutės bėgyje nedidelėmis apsukomis.
4. Į stačiakampės formos dugną įklokite vaflio lapą. Jei netelpa, apipjaukite, paderinkite pagal formą. Paskirstykite šaukštu grietinėlės masę, užklokite antru lapu. Dėkite formą į šaldymo kamerą 4-6 val.
– sutirštintas pienas 200 ml
– grietinėlė 500 ml
– vafliai 2 vnt
Paruošimas:
1. Likus pusei valandos iki gaminimo pradžios, ataušinkite kaip reikiant šaldiklyje dubenį, kuriame plaksite masę, ir mikserio šluoteles.
2. Į paruoštą indą supilkite atšaldytą grietinėlę. Plakite didelėmis apsukomis 5-7 min bėgyje.
3. Kai grietinėlė taps pakankamai tiršta, plona srovele supilkite sutirštintą pieną. Plakite minutės bėgyje nedidelėmis apsukomis.
4. Į stačiakampės formos dugną įklokite vaflio lapą. Jei netelpa, apipjaukite, paderinkite pagal formą. Paskirstykite šaukštu grietinėlės masę, užklokite antru lapu. Dėkite formą į šaldymo kamerą 4-6 val.
Panašūs receptai

Skaniausias tortas Paukščių pienas

VANILINIAI LEDAI

Sviestinis kremas

Tiesiog nepakartojamas: „Rafaelo“ tortas

Tortas „Paukščių pienas“, teisingiausias mano močiutės receptas

Biskvitiniai glaistyti pyragaičiai su grietinėle ir šokoladine glazūra

Šaldytas braškinis Tiramisu su maskarpone ir grietinėle

Naminiai šokoladiniai ledai

Karamelinis tinginys su bananais

Nekeptas sūrio pyragas su sausainiais

Pieniško šokolado triufeliai su kava

Šokoladinis karamelinis pyragas