Parmezano sūris arba kaip iš riešutų paruošti parmezano sūrį?
Kategorija: Vegetariški / Veganiški
Šis veganiškas variantas labai praverčia kepiniuose, kuriems reikia tarkuoto parmezano sūrio. Būtinai išmėginkite ir pasigaminkite namuose!
1. Pirmiausia anakardžius suberiame ant kepimo popieriumi ištiestos skardos, išlyginame.
2. Tuomet apibarstome druska.
3. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
4. Kepame orkaitėje maždaug 10 minučių.
5. Atvėsusius riešutus suberiame į malimo indą kartu su mielėmis bei džiovinto česnako granulėmis.
6. Gerai viską sumalame iki trupinių. Lepinamės!
Ingredientai
- anakardžių riešutų: 200 gramų
- druskos: pagal skonį
- česnako miltelių: 2 šaukštelių
- mielių: 3 šaukštų
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia anakardžius suberiame ant kepimo popieriumi ištiestos skardos, išlyginame.
2. Tuomet apibarstome druska.
3. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
4. Kepame orkaitėje maždaug 10 minučių.
5. Atvėsusius riešutus suberiame į malimo indą kartu su mielėmis bei džiovinto česnako granulėmis.
6. Gerai viską sumalame iki trupinių. Lepinamės!
Raktažodžiai:
riesutai, druska, cesnako milteliai, anakardziu riesutai, mieles, parmezano suris, suris
Skaniausias pasaulyje bulvių vyniotinis su faršu
Traškūs riešutų skrebučiai
Bulvių košė su parmezano sūriu, grietinėle ir sviestu
Užkandžiai su pomidorais ir fetos sūrio užtepėle
Brokolių ir morkų (vegetariška) lazanija
Cukinijų apkepas su parmezano sūriu
TRINTA KEPTŲ DARŽOVIŲ SRIUBA
Grissini duonos lazdelės su Parmezano sūriu
Chicken nuggets arba orkaitėje kepti traškūs vištienos gabaliukai
UŽKANDIS PRIE VYNO
Prancūziški karšti sumuštiniai orkaitėje
Trinta svogūnų laiškų ir žirnelių sriuba su imbieru bei parmezano traškučiais
Vegetariškas žiedinių kopūstų ir makaronų apkepas su sūriu
PRANCŪZIŠKA CUKINIJŲ SRIUBA
Burnoje tirpstantis bananų ir obuolių pyragas
Moliūgų traškučiai - čipsai
JAUTIENOS KUKULIAI SŪRIO PADAŽE
Orkaitėje keptos bulvės
GARSTYČIŲ IR PARMEZANO PADAŽAS SALOTOMS
Pica „Porkie“
Bazilikų padažas
Kalėdinis keksas
Mėsos kukuliai su troškintais moliūgais
Spragėsių - popkornų prieskoniai