Varškės virtiniai špinatų padaže

Kategorija: Varškės patiekalai


Varškės virtiniai špinatų padaže

Paskelbė:

Ingredientai

  • liesos varškės: 200 gramų
  • kiaušinių: 1
  • miltų: 4 valgomųjų šaukštų
  • špinatų: 50 gramų
  • cukinijų: 0,5
  • česnako: 2 skiltelių
  • sviesto: 30 gramų
  • grietinės: 150 gramų
  • druskos
  • pipirų
  • šviežių krapų


Recepto paruošimas

1. Pirmiausia varškę ištrinkite su kiaušiniu.

2. Įberkite žiupsnelį druskos, miltų ir suminkykite tešlą.

3. Iškočiokite ilgą dešrą ir supjaustykite įstrižais gabaliukais.

4. Virtinius dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir kai iškils į paviršių, virkite 7 minutes.

5. Per tą laiką, elektrine pjaustykle susmulkinkite špinatus, kartu įmeskite česnako skilteles.

6. Cukinijas supjaustykite mažais kubeliais.

7. Keptuvėje ant sviesto apkepinkite špinatus ir cukinijas. Įberkite druskos, pipirų ir krapų.

8. Pilame grietinę ir kaitinkite padažą ant nedidelės kaitros.

9. Kai išverda varškėčiai, sudėkite juos į keptuvę ir apvoliokite špinatų - cukinijų padaže.

10. Patiekite ir skanaukite!


Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook