Varškės virtiniai špinatų padaže
Kategorija: Varškės patiekalai

Ingredientai
- liesos varškės: 200 gramų
- kiaušinių: 1
- miltų: 4 valgomųjų šaukštų
- špinatų: 50 gramų
- cukinijų: 0,5
- česnako: 2 skiltelių
- sviesto: 30 gramų
- grietinės: 150 gramų
- druskos
- pipirų
- šviežių krapų
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia varškę ištrinkite su kiaušiniu.
2. Įberkite žiupsnelį druskos, miltų ir suminkykite tešlą.
3. Iškočiokite ilgą dešrą ir supjaustykite įstrižais gabaliukais.
4. Virtinius dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir kai iškils į paviršių, virkite 7 minutes.
5. Per tą laiką, elektrine pjaustykle susmulkinkite špinatus, kartu įmeskite česnako skilteles.
6. Cukinijas supjaustykite mažais kubeliais.
7. Keptuvėje ant sviesto apkepinkite špinatus ir cukinijas. Įberkite druskos, pipirų ir krapų.
8. Pilame grietinę ir kaitinkite padažą ant nedidelės kaitros.
9. Kai išverda varškėčiai, sudėkite juos į keptuvę ir apvoliokite špinatų - cukinijų padaže.
10. Patiekite ir skanaukite!
Patiko receptas? Pasidalink!
Raktažodžiai:
Virtinukai ir virtiniai, špinatų padažas, Beatos virtuvė, varškės virtiniai, varškės virtinukai
Panašūs receptai

VARŠKĖČIAI SU CINAMONU

Ravioliai su varške ir špinatais

Kepti varškėčiai be kiaušinių

Virti varškėčiai

KEPTI VARŠKĖČIAI SU MANŲ KRUOPOMIS

VARŠKĖS - BULVIŲ KUKULAIČIAI

Varškės apkepas su aguonomis ir cinamonu

Paprasti močiutės miltiniai virtiniai su varške

Oriniai varškėčiai su grietine orkaitėje: tiesiog stebuklingas skonis!

Močiutės varškėtukai

VIRTI BANANINIAI VARŠKĖČIAI

VARŠKĖS SKRYLIAI